Κυριακή, 11 Ιουνίου, 2023

Τα άστρα 23/5 από την Κατερίνα Σαλωνίκη: Ο μακρύς διασκελισμός δεν ενδείκνυται από την αρχή ενός μαραθωνίου

zodiac_signs

Η εβδομάδα που ξεκινάει μας βρίσκει μέσα στο κλίμα της Πανσελήνου, μια Πανσέληνο που αφήνει ένα μεγάλο ερωτηματικό ως προς όλα αυτά που περιμένουμε εναγωνίως να συμβούν.
Η ασάφεια που τριγύριζε έντονα στην ατμόσφαιρα όλο το Σ/Κ από σήμερα θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει καθώς ο Ερμής γυρίζει επισήμως σε ορθή φορά στις 4.19 το μεσημέρι.
Ακόμα βέβαια αισθανόμαστε ζαλισμένοι σαν μετά από υπερβολική χρήση αλκοόλ, γι αυτό θα πρέπει ειδικά τη σημερινή μέρα να μην ξεκινήσουμε τίποτα καινούργιο και αν αυτό δεν μπορεί να αναβληθεί, να το κάνουμε σε χαμηλούς τόνους χωρίς τυμπανοκρουσίες και με σταθερά και μικρά βήματα.

Η Σελήνη εξακολουθεί να κινείται στον Τοξότη και να έρχεται σε αρμονική επαφή με τον Ουρανό στις 5.37 το απόγευμα.
Αυτό είναι και το αναζωογονητικό κομμάτι της ημέρας που από το απόγευμα και μετά αρχίζει να γίνεται όλο και πιο έντονο.
Ανασυντασσόμαστε λοιπόν σήμερα, έχουμε συγκρατημένη αισιοδοξία, περπατάμε σε περιπετειώδη μονοπάτια αλλά προσέχουμε να μην μας ανακαλύψουν αδιάκριτα μάτια και πάνω από όλα κάνουμε κάποιες ανατρεπτικές κινήσεις που θα καθορίσουν τις εξελίξεις στις επόμενες ημέρες.

Τοξότη, Κριέ, Ζυγέ, Δίδυμε, Υδροχόε και Λέοντα, αποτελείτε μια δυνατή εξάδα στην οποία επικρατεί η τάση να τελειώνετε με τα παλιά και να εντάξετε στη ζωή σας καινούργια πρόσωπα, αντικείμενα, αισθήματα, νέες συμπεριφορές, στάσεις, ασχολίες, όσα τέλος πάντων σας πάνε μπροστά και δεν σας καθηλώνουν στα νύχια της συνήθειας, του βολέματος και της δήθεν ασφάλειας. Πετάτε σήμερα αλλά περιμένετε λίγο ακόμα για να πετάξετε καλύτερα και ασφαλέστερα.

Παρθένε και Ιχθύ, βλέπεις κάποιους άλλους και ζηλεύεις τις τολμηρές τους κινήσεις. Έχεις όμως ακόμα πολλά να επιλύσεις γι αυτό βρες και εσύ θάρρος και συνέπεια και κάνε σήμερα μια προσπάθεια να απαλλαγείς από όσα σε καταδυναστεύουν.

Σκορπιέ, Ταύρε, Αιγόκερε και Καρκίνε, η ευθεία φορά του Ερμή έχει σκοπό να σου δείξει σαφώς και χωρίς περιστροφές πού ακριβώς βρίσκεσαι και τι μπορείς να καταφέρεις. Και μόνο το γεγονός πως θα δεις τι σου γίνεται είναι αρκετό. Πόσο μάλλον και να γίνουν τα γεγονότα!

Κατερίνα Σαλωνίκη

Για το Loveletters.gr που θα ανέβει σύντομα στο διαδίκτυο. Προς το παρόν μπορείτε να επισκέπτεστε τη σελίδα στο fb.

astroboudoir.blogspot.gr

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!