Κυριακή, 28 Μαΐου, 2023

Τα άστρα 23/6 Συνέπεια, λογική και ωριμότητα

zodiac11

Γράφει η Κατερίνα Σαλωνίκη….

Η Σελήνη στον Υδροχόο σήμερα, καθαρίζει από συναισθηματικά αγκάθια και φυσάει όπως το μελτέμι που δροσίζει από τον καύσωνα.
Συναισθήματα υπάρχουν αλλά όχι και συναισθηματισμός και αυτό σημαίνει πως διαχωρίζουμε, πού πρέπει να δείξουμε επιείκεια και πού αυστηρότητα.Αυτό θα αρκούσε και μόνο από τη θέση της Σελήνης στον Υδροχόο που κρίνει τις καταστάσεις ορθολογικά, αλλά σήμερα ισχυροποιείται από το εξάγωνο με τον Κρόνο, που κορυφώνεται στις 8.30 το βράδυ.

Σήμερα λοιπόν διαχειριζόμαστε τις υποθέσεις μας με συνέπεια και σοβαρότητα και δεν χωράνε υπεκφυγές και αναβολές σε καμία περίπτωση.
Η στάση μας απέναντι στα γεγονότα και τους άλλους είναι σαφής με σκοπό να ανταμείψουμε την ειλικρινή προσπάθεια και να κατακεραυνώσουμε την αντίθετη.
Επιπλέον νιώθουμε αποδεσμευμένοι από συναισθηματικά κατάλοιπα και λειτουργούμε με λογική, ιδεαλισμό και ωριμότητα.

Το βράδυ πολλοί από εμάς είμαστε έτοιμοι να κάνουμε σαφείς εξηγήσεις και να δώσουμε επίσης σαφή χρονικά περιθώρια για να λήξουν καταστάσεις που σέρνονταν ως τώρα χωρίς κανένα αποτέλεσμα.

Υδροχόε, αξιοθαύμαστοι είναι οι χειρισμοί σου σήμερα καθώς έχεις την ευκαιρία ξεκαθαρίσεις στους άλλους πως τα προβλήματά τους δεν είσαι άλλο διατεθειμένος να τα κάνεις και δικά σου. Όσο σκληρό και αν ακούγεται αυτό, δεν το κάνεις αβασάνιστα.

Ζυγέ, Κριέ, Λέοντα, Τοξότη και Δίδυμε, εξαιρετική η μέρα για να διευθετήσεις πάσης φύσεως υποθέσεις χωρίς άγχος και αγωνία. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι να επιμείνεις στις θέσεις σου και να μην κάνεις πίσω στην κρίσιμη στιγμή.

Καρκίνε, Αιγόκερε, Ιχθύ και Παρθένε, το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητές σου και να αισιοδοξείς για όσα έρθουν. Είσαι μεθοδικός, συνεπής και άψογος στις υποχρεώσεις σου και το ίδιο επιθυμείς και από τους άλλους. Αλλιώς εκείνοι θα χάσουν.

Ταύρε και Σκορπιέ, η μέρα αυτή μπορεί να είναι τιμωρία για κάποιους αλλά μην την μπερδεύεις με την εκδίκηση. Μην υπερβάλλεις σήμερα και αν σου δοθεί ευκαιρία μην φτάσεις τα πράγματα στα άκρα. Μια απαξιωτική κίνηση αρκεί.

πηγή: astroboudoir

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!