Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023

Τα άστρα 24/5 από την Κατερίνα Σαλωνίκη: Μην απομακρύνεσαι από την ακτή όσο η θάλασσα είναι ακόμα κυματισμένη

astra

Η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω σήμερα στις 8.33 το πρωί ενώ η Αφροδίτη εγκαταλείπει το σταθερό της περιβάλλον του Ταύρου για να περάσει στο ασταθές των Διδύμων
στις 12.44 το μεσημέρι, παραμένοντας έως τις 17/6 το βράδυ που θα περάσει στον Καρκίνο.
Με την Αφροδίτη στους Διδύμους ξεκινά ένα πολύ επικοινωνιακό διάστημα με άκρατο ενθουσιασμό και αυθορμητισμό φέρνοντας στο δρόμο μας και αρκετές νέες γνωριμίες, που συνήθως δεν έχουν κανένα άλλο νόημα από την πρόσκαιρη αλλά πολύτιμη διευκόλυνση και των δύο πλευρών.
Η μέρα μας σήμερα χαρακτηρίζεται από την αυστηρή και φιλόδοξη Σελήνη στον Αιγόκερω χωρίς άλλες όψεις και είναι μια μέρα που μας προτρέπει διαρκώς να ανακινήσουμε θέματα και να προσπαθήσουμε να συντομεύσουμε την εξέλιξή τους.
Λαμβάνοντας υπ όψιν και πως ο Ερμής είναι πλέον σε θέση που μπορούμε να τον εμπιστευτούμε από την άποψη της ευθείας φοράς του, η μέρα είναι ιδιαίτερα κινητική, δραστήρια και αποτελεσματική.

Σήμερα λοιπόν επιθυμούμε να δείξουμε πως είμαστε αξιόπιστοι και προβαίνουμε σε πράξεις που ανεβάζουν το κύρος μας στα μάτια των άλλων.
Αν χρειαστεί θα υποσχεθούμε πράγματα που ξέρουμε πως δεν θα μπορέσουμε να τα πράξουμε στα χρονικά όρια που θα ορίσουμε αλλά με τη βοήθεια της Αφροδίτης στους Διδύμους και την επίβλεψη της Αιγοκερίσιας Σελήνης θα καταφέρουμε να γλιτώσουμε τις άσχημες εντυπώσεις.

Η επιφυλακτικότητα που πλανάται γύρω μας σήμερα, καλύπτεται αριστοτεχνικά αλλά ωστόσο δεν παύει να υπάρχει, γι αυτό το σίγουρο είναι πως δεν θα ανοιχτούμε στα βαθιά παρά μόνο μέχρι εκεί που αν γυρίσουμε το κεφάλι μας πίσω, θα είμαστε σε ικανοποιητική απόσταση από τη στεριά.

Αιγόκερε, Ταύρε, Ιχθύ, Παρθένε και Σκορπιέ, ιδού μια ιδανική μέρα να οργανωθείς, να κάνεις τις διασυνδέσεις σου, να προσπαθήσεις έμμεσα να κινήσεις διαδικασίες και γενικά να προετοιμάσεις το έδαφος σε οποιοδήποτε επίπεδο προς επίτευξη των στόχων σου.

Καρκίνε, Ζυγέ και Κριέ, η παρόρμηση σήμερα κυριαρχεί και πρέπει πρώτα να σκεφτείς και μετά να πράξεις. Στην αντίθετη περίπτωση θα χρειαστεί να χάσεις πολύτιμο χρόνο και να πληρώσεις το κόστος της απερισκεψίας σου. Μην βιάζεσαι και έχε στο νου σου να κάνεις τα πάντα αργά ώστε να έχεις χρόνο να σκεφτείς.

Δίδυμε, Τοξότη, Λέοντα και Υδροχόε, το πέρασμα της Αφροδίτης στους Διδύμους σε αναζωογονεί, σε κάνει να σκέφτεσαι αλλιώς τα δυσάρεστα και σου δίνει το χάρισμα της άψογης επικοινωνίας που μέσα από αυτήν θα καταφέρεις να πετύχεις αυτό που έχεις στο μυαλό σου. Αναδιοργανώσου και επαναπροσδιορίσου.

Κατερίνα Σαλωνίκη

Για το Loveletters.gr που θα ανέβει σύντομα στο διαδίκτυο. Προς το παρόν μπορείτε να επισκέπτεστε τη σελίδα στο fb.

astroboudoir.blogspot.gr

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!