Τετάρτη, 7 Ιουνίου, 2023

Τα άστρα 24/6 Μην πας πουθενά χωρίς λίγη ανατροπή στη τσέπη σου

astra

Γράφει η Κατερίνα Σαλωνίκη.

Η Σελήνη στον Υδροχόο και σήμερα εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις της και η μέρα αυτή έχει μια διανοητική χροιά, πολύ χρήσιμη και πολύ εξελικτική για τις καταστάσεις. Η αρμονική όψη με τον Ερμή στους Διδύμους στις 8.47 το πρωί είναι ένας δυναμίτης ιδεών, άριστης χρήσης ηλεκτρονικών συσκευών και υπολογιστών με εφευρετικές προεκτάσεις και ιδιόρρυθμη έκφραση και συμπεριφορά.Δεν κολλάμε σήμερα πουθενά, λέμε ό,τι έχουμε να πούμε και συζητάμε διαρκώς γύρω από επίκαιρα θέματα, γενικά και ειδικά. Η ευστροφία του νου μπορεί να βοηθήσει να λυθούν προβλήματα ενώ οι λύσεις που δίνουμε είναι πολυμήχανες και αποτελεσματικές. Το απόγευμα η αρμονική συνάντηση της Σελήνης με τον Άρη και λίγο αργότερα η αρμονική συνάντηση με τον Ουρανό κυβερνήτη του ζωδίου που φιλοξενείται η Σελήνη προκαλούν νευρικότητα αλλά με πολύ δημιουργικές προεκτάσεις.Σώμα και νους ζητούν εκτόνωση και οι ώρες αυτές θα πρέπει να είναι εστιασμένες στην κίνηση. Ιδανικές ώρες για γυμναστήριο λόγω της αυξημένης σωματικής αντοχής αλλά και για οποιαδήποτε πνευματική εργασία ή επίλυση θεμάτων που χρειάζονται πατέντες.

Το βράδυ θα πρέπει να είναι όπως μια Σελήνη στον Υδροχόο με καλές προθέσεις. Αλύτρωτο, προκλητικό και θορυβώδες.

Υδροχόε και Δίδυμε, μια εξαιρετική μέρα είναι η σημερινή γιατί απελευθερώνεις τη γοητεία του πνεύματός σου. Λύνεις προβλήματα, κατεβάζεις ιδέες και λειτουργείς σαν ολοκαίνουργια μηχανή.

Ζυγέ, Κριέ, Λέοντα και Τοξότη, Αυτό που σε χαρακτηρίζει είναι η τάση σου να βλέπεις τα πράγματα όπως είναι και όχι όπως θα ήθελες να είναι. Έτσι γλιτώνεις από ένα χασομέρι και δίνεις πόντους στην υποβαθμισμένη λογική σου.

Ταύρε και Σκορπιέ, ίσως αναγκαστείς να κάνεις ή να παρακολουθήσεις πολλές συζητήσεις σήμερα αλλά αυτό που έχεις στο μυαλό σου δεν αλλάζει ούτε και συζητιέται πλέον. Αντίθετα σήμερα παρακινείσαι να το σερβίρεις με τον πιο έξυπνο τρόπο.

Ιχθύ, Αιγόκερε, Παρθένε και Καρκίνε, εσύ χρειάζεται να προσέχεις λίγο περισσότερο σήμερα σε ότι λες και στον τρόπο που το εκφράζεις γιατί μπορεί να μην συμβαδίζεις με τη σκέψη των άλλων που βρίσκεις πολύ ανατρεπτική και υπερβολική για τα δικά σου δεδομένα.

astroboudoir.blogspot.gr

Λίγα λόγια για την Κατερίνα Σαλωνίκη 

saloniki

Η αγάπη μου για τον γραπτό λόγο ενώθηκε με αυτή για την αστρολογία και συνέθεσαν την ασχολία μου, εργαζόμενη παράλληλα επί πολλά χρόνια όχι ως αστρολόγος.

Γράφω από το 2006 στα περιοδικά «Marie Claire»,» ΓΥΝΑΙΚΑ», «ΑΣΤΡΟΠΟΛΙΣ», «Ζωή και ζώδια». Τα τελευταία 5 χρόνια έως πρόσφατα, αρθρογραφούσα στο site astrology.gr του ομίλου DPG και τώρα αρθρογραφώ στο site  «astrafriends.com».

Διατηρώ το δικό μου αστρολογικό και κοινωνικό boudoir «astroboudoir.blogspot.gr», κατάγομαι από την Άνδρο που λατρεύω και είμαι η Κατερίνα Σαλωνίκη, μια ανήσυχη Ζυγός

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!