Δευτέρα, 5 Ιουνίου, 2023

Τα άστρα 25/5 από την Κατερίνα Σαλωνίκη

σα

Αν αγαπάς αυτό που επιθυμείς, άφησε και την επιθυμία σου να το αγαπήσει

Καθώς η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στον Αιγόκερω, η Αφροδίτη έρχεται σε κόντρα με τον Άρη στις 5.38 τα ξημερώματα και θα εμείς ήδη έχουμε νιώσει την έχθρα
αυτή και θα τη νιώθουμε για δύο ακόμα μέρες.
Στην ουσία δεν πρόκειται για έχθρα αλλά για μια ανομολόγητη έλξη που δεν καταφέρνει να πραγματοποιηθεί.
Έτσι ακριβώς αισθανόμαστε και εμείς απέναντι σε ανθρώπους και καταστάσεις αυτές τις μέρες, που δεν μπορούμε να προσεγγίσουμε.

Η σημερινή μέρα μας ωθεί να βρούμε τι είναι αυτό που παρακωλύει τις επιδιώξεις μας και μέσα από τη διαμάχη να βρούμε την αρμονία.

Η Σελήνη στον Αιγόκερω, φιλόδοξη και αυταρχική, μαλακώνει την αυστηρότητά της καθώς στις 10.39 το πρωί εναρμονίζεται με τον Δία και λίγο αργότερα στις 12.34 το μεσημέρι με τον Ερμή. Αυτό σημαίνει πως έχουμε μια καλή ευκαιρία να σπάσουμε τον πάγο μέσα από συζητήσεις που δεν σταματάνε, μέχρι να καταλήξουν κάπου που να ικανοποιεί και τα δύο μέρη. Αυτό δεν είναι δύσκολο να συμβεί, είναι όμως δύσκολο να κρατήσει.

Στις 5.20 το απόγευμα η συνάντηση της Σελήνης με τον Πλούτωνα μας κάνει ακόμα πιο παθιασμένους σε ότι επιδιώκουμε και αυτό που θα πρέπει να αποφύγουμε ως το βράδυ είναι η τάση να επιβληθούμε εφόσον όλοι, λίγο ή πολύ, διακατέχονται από αυτήν την επιθυμία. Ο ισχυρότερος θα κερδίσει, αλλά όχι απαραίτητα και ο πιο ικανός.

Ιδανική μέρα για επαφές, επαγγελματικά ανοίγματα, συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα και προσεγγίσματα.

Αιγόκερε, Ταύρε και Σκορπιέ, είναι μια μέρα που πρέπει να εκμεταλλευτείς οπωσδήποτε, για να διευκολύνεις τις επιδιώξεις σου καθώς είσαι σε θέση ισχύος. Απόφυγε όμως να το χρησιμοποιήσεις εκτός και αν δεις πως δεν έχεις άλλα περιθώρια.

Ζυγέ, Κριέ και Καρκίνε, μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και μην θεωρείς πως δεν έχεις άλλο χρόνο για υπομονή. Η παρόρμηση σήμερα είναι ο χειρότερος εχθρός σου με προσωπείο φίλου.

Δίδυμε, Τοξότη, Παρθένε και Ιχθύ, η κόντρα Αφροδίτης – Άρη σε αφορά περισσότερο από όλους και σε καλεί να επιδείξεις ψυχραιμία αλλά και ειλικρίνεια. Άνοιξε τα χαρτιά σου και μην φοβηθείς τίποτα. Μόνο έτσι θα δεις τις αληθινές προθέσεις των άλλων.

Λέοντα και Υδροχόε, βρίσκεσαι σε ένα σημείο που τίποτα γνώριμο δεν σε ικανοποιεί και επιζητάς να αλλάξουν όλα. Είσαι από τους λίγους που έχουν την ευχέρεια να κινηθούν αυθόρμητα και χωρίς πιέσεις. Δραστηριοποιήσου λοιπόν σήμερα, ειδικά σε ότι αφορά τις φιλικές και προσωπικές σου σχέσεις.

Κατερίνα Σαλωνίκη

Για το ολοκαίνουργιο site LoveLetters.gr που θα είναι σύντομα στο διαδίκτυο έως το τέλος Μαίου

astroboudoir.blogspot.gr

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!