Τετάρτη, 7 Ιουνίου, 2023

Τα άστρα 2/6 από την Κατερίνα Σαλωνίκη

φσα

Αν βιαστείς θα σκοντάψεις και αν κοντοσταθείς θα χάσεις έδαφος. Βρες τη χρυσή τομή.

Η Σελήνη περνάει στον Ταύρο σήμερα στις 5.47 τα ξημερώματα και από αυτή τη θέση αναπαύεται στο περιβάλλον που την κάνει ανθεκτική και άκρως θελκτική
χωρίς να απειλείται ή να χρειάζεται να κοινωνήσει με άλλους πλανήτες.Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να βιώνουμε όλες τις ιδιότητές της στον μέγιστο βαθμό, ξεκινώντας από την υπομονή που προστάζει να κάνουμε προκειμένου να πάρουμε αποφάσεις με σύνεση και χωρίς βιασύνη.
Εδώ το θέμα που ανακύπτει, είναι πως οι μέρες αυτές χρειάζονται σίγουρα υπομονή και ψυχραιμία αλλά όχι και νωθρότητα, που τείνει να μας διαπεράσει με αυτή τη Σεληνιακή θέση.

Η μέρα αυτή αν δεν την χειριστούμε σωστά, μπορεί να μας στερήσει την ευκαιρία να προλάβει κάποιος άλλος να διεκδικήσει αυτό που θέλουμε εμείς. Συνεπώς, σύμφωνα με τον προσωπικό μας χάρτη θα βρεθούμε κερδισμένοι ή χαμένοι με βάση τους χρόνους μας και τις αποφάσεις μας για το πώς θα τους διαχειριστούμε.

Τη μέρα αυτή επίσης οι κινήσεις μας θα πρέπει να είναι πρακτικές και συντονισμένες, διότι η παρόρμηση αντιμετωπίζεται σαν κρύο ανέκδοτο που κανείς δεν γελάει μαζί του.
Δεν παραλείπουμε φυσικά σήμερα να απολαύσουμε ένα καλό φαγητό, να δώσουμε αξία σε όσους και όσα την αξίζουν και να περάσουμε το βράδυ μας με καλλιτεχνικές επιλογές.

Ταύρε, η μέρα είναι δική σου και φρόντισε να την αξιοποιήσεις όσο καλύτερα γίνεται. Μην βιάζεσαι και μην χασομεράς.

Παρθένε, Αιγόκερε, Ιχθύ και Καρκίνε, η σημερινή μέρα είναι η ευκαιρία σου να συνδιαλλαχθείς με τον καλύτερο τρόπο και να κάνεις το καλύτερο προς όφελός σου.

Σκορπιέ, Λέοντα και Υδροχόε, αισθάνεσαι πως όλα πάνε να γίνουν αλλά τελευταία στιγμή κάτι χρειάζεται παραπάνω. Κάνε υπομονή και δώσε το και αυτό χωρίς να αντιδράς σπασμωδικά.

Ζυγέ, Κριέ, Δίδυμε και Τοξότη, η αλήθεια είναι πως σήμερα σκέφτεσαι περισσότερο τι θα κάνεις αύριο γι αυτό πάρε πρακτική σκέψη, οχυρώσου, στόχευσε και χτύπα την κατάλληλη στιγμή.

Κατερίνα Σαλωνίκη

astroboudoir.blogspot.gr

Για το Loveletters.gr που θα ανέβει σύντομα στο διαδίκτυο. Προς το παρόν μπορείτε να επισκέπτεστε τη σελίδα στο fb.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!