Δευτέρα, 5 Ιουνίου, 2023

Τα άστρα 30/5 από την Κατερίνα Σαλωνίκη

pixal_zodiac_signs_by_paigeion

Η αβεβαιότητα εξαντλεί μόνο αυτούς που είναι καλά με τη συνείδησή τους

Η αλήθεια είναι πως για πολλούς το Σ/Κ που πέρασε ήταν δυσάρεστο με πολλές επιπλοκές και ίντριγκες, λόγω των δυσαρμονικών όψεων που ισχύουν, στις οποίες αναμείχθηκε και η Σελήνη στους Ιχθύες.

Η Σελήνη εξακολουθεί σήμερα να κινείται στους Ιχθύες, έχοντας εξαντλήσει τις δυνάμεις της και μη ερχόμενη σε επαφή με άλλους πλανήτες, μας αφήνει σε μια αναμονή, στην οποία κύριο ρόλο αναλαμβάνουν η διαίσθηση, το ένστικτο, η φαντασία, αλλά και το παρασκήνιο και οι κινήσεις κάτω από το τραπέζι.

Η εβδομάδα ξεκινά κάνοντας σενάρια και αυτό γιατί το τοπίο παραμένεις ομιχλώδες και άκρως μυστηριακό.

Μην έχοντας λοιπόν άλλες πλανητικές συναντήσεις σήμερα, υπάρχουν δύο τάσεις.

Η μία είναι η έντονη ανάγκη να διερευνήσουμε καταστάσεις και να λειτουργήσουμε άκρως μυστικά και εμπιστευτικά με πλάγιους τρόπους και υπόγειες κινήσεις και η άλλη είναι η τάση να βοηθήσουμε όσο μπορούμε όσους έχουν ανάγκη.

Αυτοί που σήμερα θα έχουν ανάγκη θα είναι πολλοί, όπως πολλοί θα είναι και αυτοί που θα τρέξουν για να λύσουν προβλήματα.

Αντιφάσεις, ευμετάβλητη διάθεση, αποπροσανατολισμός και πλάνη είναι αυτά που επικρατούν ενώ η ενέργειά μας είναι σε χαμηλά επίπεδα νιώθοντας άκεφοι και κουρασμένοι. Φυσικά και θα υπάρξουν κάποιοι που δεν θα είναι έτσι, γενικά όμως οι τάσεις της ημέρας είναι αυτές και είναι μάλλον απίθανο να μην τις συναντήσουμε έστω και σε ένα μέρος κατά τη διάρκειά της.

Σημαντικό είναι να μην πάρουμε οριστικές αποφάσεις σήμερα αλλά να κάνουμε το καλύτερο δυνατό ώστε να φυλάξουμε τα νώτα μας.

Ιχθύες, Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες, για άλλη μια μέρα βρίσκεστε μπροστά σε κουραστικές διαδικασίες που σας ταλαιπωρούν, με αυξημένες ευθύνες και υποχρεώσεις και μια αμφιβολία να κρέμεται πάνω από το κεφάλι σας.

Αιγόκεροι, Ταύροι, Σκορπιοί και Καρκίνοι, προσπαθήστε να δείτε όσο πιο καθαρά μπορείτε, αφουγκραστείτε τις καταστάσεις και ζητήστε άμεσα αποδείξεις για όσα σας λένε και συμβαίνουν.

Ζυγοί, Κριοί, Λέοντες και Υδροχόοι, αναλαμβάνετε περισσότερο ρόλο πυροσβέστη ακόμα και αν εσείς οι ίδιοι αντιμετωπίζετε πρόβλημα. Είστε οι πιο ψύχραιμοι αλλά και οι πιο αποφασισμένοι να δώσετε χαριστικές βολές.

Κατερίνα Σαλωνίκη

Για το LoveLetters.gr που βγαίνει πολύ σύντομα στο διαδίκτυο!

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!