Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, 2023

Τα άστρα 3/6 από την Κατερίνα Σαλωνίκη

stock-illustration-12906050-zodiac-sign-vector

Αν κάνεις υπομονή δεν θα πάρεις μόνο την παρτίδα αλλά και ολόκληρο το σκάκι

Δύο σημαντικά πλανητικά γεγονότα κορυφώνονται σήμερα και θα έχουν διάρκεια άλλες δυο ημέρες, επιβεβαιώνοντας πως ο Ιούνιος είναι ένας μήνας που οι μάσκες πέφτουν και μέσα από τις δυσκολίες γινόμαστε καλύτεροι.

Στις 7.14 το πρωί κορυφώνεται η δυσαρμονική όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα η οποία προκαλεί συναισθηματική απογοήτευση στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις και συναισθηματική πλάνη σε όσες ξεκινούν αυτό το διάστημα. Το σίγουρο είναι πως αισθανόμαστε ότι οι άνθρωποι που είναι δίπλα μας δεν καλύπτουν όσα ονειρευτήκαμε, αλλά ο κίνδυνος είναι, πως και αυτό μπορεί να είναι ψέμα.
Δεν προχωράμε λοιπόν σε οποιαδήποτε δέσμευση σε όλους τομείς αυτές τις μέρες και αποφεύγουμε όσο μπορούμε να προσπαθούμε να ξεγλιστρήσουμε μέσα από συζητήσεις, που στήνονται σκόπιμα.

Στις 9.37 το πρωί έρχεται και η κορύφωση της δυσαρμονικής όψης Ήλιου – Κρόνου και όπως όλοι θα καταλάβουμε το παιχνίδι παίζεται με σκληρούς όρους.
Σήμερα και δύο μέρες ακόμα μπορεί να έχουμε δυσάρεστες εξελίξεις, όπως ρήξεις, απομάκρυνση, χωρισμούς και απολύσεις. Όσο και αν ακούγεται εξωπραγματικό, ότι συμβεί αυτές τις μέρες θα είναι λυτρωτικό για το μέλλον μας.

Κατά τα άλλα η Σελήνη εξακολουθεί να αναπαύεται κάτω από το ωραιότατο κλιματιστικό του Ταύρου και το μεσημέρι θα ανοίξει την πόρτα της για μια συνάντηση με τον Ερμή.
Η συνάντηση αυτή και ότι συζητηθεί ως το απόγευμα θα είναι μια επίμονη και πεισματική πρόθεση, για να βγει μια άκρη στα ζητήματα που μας απασχολούν, αλλά είναι άδικος κόπος . Δεν συνηθίζουμε να ακούμε σήμερα παρά μόνο να επιμένουμε να κάνουμε το δικό μας.

Ταύρε, Αιγόκερε, Καρκίνε και Σκορπιέ, προσπάθησε σήμερα να δεις την ουσία και μην αναλώνεσαι με συζητήσεις που δεν οδηγούν πουθενά. Σταμάτα να μιλάς και σκέψου πώς θα πράξεις άμεσα πάνω σε ζητήματα που σε καίνε.

Ιχθύ, Τοξότη, Δίδυμε και Παρθένε, η μέρα αυτή αλλά και οι άλλες που ακολουθούν σου βάζουν μια θηλιά στο λαιμό και νιώθεις να πνίγεσαι. Ότι συμβεί μπορεί να είναι δύσκολο να το αποδεχτείς, αλλά πρέπει να το δεις σαν λύτρωση και σαν ευκαιρία να αλλάξεις και εσύ.

Λέοντα, Υδροχόε, Ζυγέ και Κριέ, οι απογοητεύσεις είναι άλλοτε φανερές και άλλοτε κρυφές. Μην ξεκινήσεις τίποτα καινούργιο αν δεν βεβαιωθείς πως αξίζει τον κόπο να σπαταλήσεις ενέργεια, συναίσθημα και χρόνο.

Κατερίνα Σαλωνίκη

astroboudoir.blogspot.gr

Για το Loveletters.gr που θα ανέβει σύντομα στο διαδίκτυο. Προς το παρόν μπορείτε να επισκέπτεστε τη σελίδα στο fb.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!