Δευτέρα, 5 Ιουνίου, 2023

Τα άστρα από την Κατερίνα Σαλωνίκη: Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης, 23/03

zodiac_1_0

Αστροπερπατά η Κατερίνα Σαλωνίκη

Πανσέληνος και έκλειψη ξεκαθαρίζουν τις αμφιβολίες μας

Η σημερινή Πανσέληνος που συνοδεύεται από τη Σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται σήμερα στις 2.00 το μεσημέρι στην 4η μοίρα του Ζυγού, είναι το γεγονός της ημέρας, που κορυφώνει τα δρώμενα και τις προσδοκίες μας.

Βρισκόμαστε μπροστά σε μια αναθεώρηση που αφορά όλους τους τομείς της ζωής μας ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός, εστιάζεται όμως τις σχέσεις και στις συνεργασίες μας.

Οι όψεις που συνοδεύουν την έκλειψη είναι αρκετές με πιο βαρυσήμαντη τη δυσαρμονική όψη του Δία με τον Κρόνο στις 9.20 το πρωί που είναι ανάδρομοι και οι δύο.

Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεχτικοί στο πού θα πατήσουμε φρένο και πού γκάζι, διότι είναι μεγάλη ανάγκη να το κάνουμε κάτω από αυτή την Πανσέληνο – έκλειψη.

Οι υπόλοιπες όψεις που συμβαίνουν ως το βράδυ σκοπό έχουν να μας παροτρύνουν να ενεργήσουμε προς εκείνες τις κατευθύνσεις που μας απασχολούν και να δράσουμε άμεσα και χωρίς αναβολές.

Σήμερα λοιπόν κάτω από συναισθηματική φόρτιση της Πανσελήνου συνειδητοποιούμε πως το «Εγώ» πρέπει να γίνει «Εμείς» και να προχωρήσουμε σε επαφές που θα μας δώσουν την ώθηση να επιτύχουμε την αρμονία, βάζοντας τέλος σε αυτές που δεν μας αφήνουν να εξελιχθούμε.

Η αρμονία επιτυγχάνεται από κοινού καταλαβαίνοντας πως κανείς δεν μπορεί να προχωρήσει μόνος.

Κριέ, ειδικά εσύ του πρώτου δεκαήμερου ξεδιάλυνε σχέσεις και συνεργασίες. Βάλε τέλος και κάνε νέα αρχή.

Ταύρε, κοίτα την υγεία σου, πρόσεξε τη διατροφή σου και ανακίνησε θέματα δουλειάς.

Δίδυμε, η δημιουργική σου ανάγκη παίρνει σάρκα και οστά και ο έρωτας βρίσκει τη θέση του.

Καρκίνε, μην αφήσεις την κυκλοθυμική σου διάθεση να σε οδηγήσει σε λάθος επιλογές. Προσοχή σε οικογενειακά θέματα.

Λέοντα, κάνε επαφές, ανοίξου, κλείσε συμφωνίες, ρύθμισε καθημερινές υποχρεώσεις.

Παρθένε, ασχολήσου με οικονομικά θέματα, διευθετήσεις, συναλλαγές και ρυθμίσεις.

Ζυγέ, ειδικά εσύ του πρώτου δεκαήμερου, οι προσωπικές σου ανάγκες είναι πάνω από όλα και όλους. Μην διανοηθείς όμως να πιστέψεις πως μπορείς να καταφέρεις μόνος σου.

Σκορπιέ, θα έχεις αποκαλύψεις και ίσως βρεθείς σε δίλλημα. Σκέψου καλά τις κινήσεις σου και πρόσεχε ποιους εμπιστεύεσαι.

Τοξότη, κοινωνικό και φιλικό περιβάλλον δέχονται αναθεωρήσεις. Οι επιλογές σου θα πρέπει να είναι ξεκάθαρες. Νέες γνωριμίες μπορεί να αποδειχτούν καθοριστικές.

Αιγόκερε, ειδικά εσύ του πρώτου δεκαήμερου, κάνε αποφασιστικές κινήσεις στα επαγγελματικά σου. Πρόλαβε καταστάσεις και πάνω απ΄όλα κάνε συμμαχίες.

Υδροχόε, απελευθερώσου από ότι και όποιον δεν σε ικανοποιεί, θέσε όρους και απομακρύνσου από τη ρουτίνα. Σχεδίασε ένα ταξίδι.

Ιχθύ, για να είσαι καλά, κλείσε εκκρεμότητες με τρίτους ειδικά οικονομικές και ακολούθησε πιστά το δρόμο της υπαρξιακής σου αναζήτησης.

αναπνοές

Λίγα λόγια για την Κατερίνα Σαλωνίκη 

saloniki

Η αγάπη μου για τον γραπτό λόγο ενώθηκε με αυτή για την αστρολογία και συνέθεσαν την ασχολία μου, εργαζόμενη παράλληλα επί πολλά χρόνια όχι ως αστρολόγος.

Γράφω από το 2006 στα περιοδικά «Marie Claire»,» ΓΥΝΑΙΚΑ», «ΑΣΤΡΟΠΟΛΙΣ», «Ζωή και ζώδια». Τα τελευταία 5 χρόνια έως πρόσφατα, αρθρογραφούσα στο site astrology.gr του ομίλου DPG και τώρα αρθρογραφώ στα site «anapnoes.gr» και «astrafriends.com».

Διατηρώ το δικό μου αστρολογικό και κοινωνικό boudoir«astroboudoir.blogspot.gr», κατάγομαι από την Άνδρο που λατρεύω και είμαι η Κατερίνα Σαλωνίκη, μια ανήσυχη Ζυγός.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!