Κυριακή, 28 Μαΐου, 2023

Τα άστρα από την Κατερίνα Σαλωνίκη: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια, για την Δευτέρα 4/4

horoscop-zilnic-4-768x583

 

Μια ακόμα Δευτέρα ξεκινάει!! Προβλέψεις για όλα τα ζώδια…

Αστροπερπατά η  Κατερίνα Σαλωνίκη

Είναι καλύτερα να ρεμβάζεις όταν απέναντί σου υπάρχει ένα αληθινό τοπίο και όχι ένας πίνακας ζωγραφικής.

Μια εβδομάδα με έντονες και ασυγκράτητες εσωτερικές ανακινήσεις είναι αυτή που ακολουθεί, καθώς φιλοξενεί και μία πολύ σκληρή Νέα Σελήνη που η επιρροή της αρχίζει από σήμερα.

Θα πρέπει να θυμόμαστε πως αυτή την εβδομάδα έχουμε την τάση να εξαφανίζουμε τα εμπόδια από το δρόμο μας, όποια και αν είναι και από όπου και αν προέρχονται.

Σήμερα λοιπόν η Σελήνη περνάει τους Ιχθύες στις 8.46 το πρωί δίνοντας στη μέρα μας τη χροιά της υπέρμετρης ευαισθησίας που αν δεν διοχετευτεί σωστά θα μετατραπεί σε μια μελαγχολική περιπλάνηση.

Για να μη γίνει αυτό θα πρέπει να βρούμε στόχους που έχουν βάση στην πραγματικότητα και όχι να τους επινοήσουμε τη φαντασία μας.

Ωστόσο η διαίσθηση σήμερα είναι ένας πολύ καλός σύμμαχος καθώς και η έκφραση συναισθημάτων κατά του ανθρώπινου πόνου.

Ως το απόγευμα λοιπόν η μέρα μας προορίζει για ασχολίες που χρειάζονται έμπνευση και καλλιτεχνική ιδιοσυγκρασία, ενώ προσέχουμε την τάση μας να αποθαρρυνόμαστε εύκολα.

Από το απόγευμα και μετά η μέρα δυσκολεύει καθώς στις 10.00 το βράδυ η κορύφωση της δυσαρμονικής όψης της Σελήνης με τον Άρη μας κάνει ευμετάβλητους και αναποφάσιστους ενώ απειλούμαστε από ξεσπάσματα θυμού και ανάρμοστες συμπεριφορές.

Το βράδυ αυτό έχει κάτι το ανικανοποίητο και κινείται εκτός ορίων. Η μόνη διέξοδος είναι η πνευματική και η σωματική άσκηση και εκτόνωση.

Ιχθύες, σήμερα είστε σε σύγχυση καθώς τείνετε να τα κάνετε όλα με επιπολαιότητα, παρά τα βαθιά και ειλικρινή σας αισθήματα. Το βράδυ αποφύγετε κάθε αρνητική επιρροή.

Δίδυμοι, Τοξότες και Παρθένοι, μια δύσκολη μέρα σας περιμένει με ασάφεια, αυξομειώσεις στη διάθεση και μια αίσθηση αβεβαιότητας. Το βράδυ νιώθετε ανήσυχοι και δύσκολα κατευνάζετε τις θυμωμένες σκέψεις. Νιώθετε μάλλον πληγωμένοι ακόμα και αν δεν είστε.

Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ταύροι, εκδηλώστε σήμερα όσα σας προβληματίζουν και προετοιμάστε το έδαφος για ένα σταδιακό ξεκαθάρισμα των υποθέσεών σας. Στηρίξτε όσους το έχουν ανάγκη και το βράδυ αποφύγετε τους διαπληκτισμούς.

Ζυγοί, Κριοί, Λέοντες και Υδροχόοι, είστε ετοιμοπόλεμοι ψάχνοντας για αντιπάλους που αν δεν τους βρείτε καταφεύγετε στον εαυτό σας. Προσπαθήστε σήμερα να κατανοήσετε βαθύτερα τα πράγματα και το βράδυ μην θυμώνετε χωρίς λόγο, δείχνοντας κατανόηση.

αναπνοές

saloniki-217x300

Η αγάπη μου για τον γραπτό λόγο ενώθηκε με αυτή για την αστρολογία και συνέθεσαν την ασχολία μου, εργαζόμενη παράλληλα επί πολλά χρόνια όχι ως αστρολόγος.

Γράφω από το 2006 στα περιοδικά «Marie Claire»,» ΓΥΝΑΙΚΑ», «ΑΣΤΡΟΠΟΛΙΣ», «Ζωή και ζώδια». Τα τελευταία 5 χρόνια έως πρόσφατα, αρθρογραφούσα στο site astrology.gr του ομίλου DPG και τώρα αρθρογραφώ στα site «anapnoes.gr» και «astrafriends.com».

Διατηρώ το δικό μου αστρολογικό και κοινωνικό boudoir«astroboudoir.blogspot.gr», κατάγομαι από την Άνδρο που λατρεύω και είμαι η Κατερίνα Σαλωνίκη, μια ανήσυχη Ζυγός

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!