Τετάρτη, 29 Μαρτίου, 2023

Τα άστρα από την Κατερίνα Σαλωνίκη: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια, για την Τετάρτη 30/03

maxresdefault-2-2-768x432

Εκεί που τελειώνει η υποψία αρχίζει να υποπτεύεται η πραγματικότητα

Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στον Τοξότη προσπαθώντας να μας τονώσει με κάθε τρόπο, αλλά το γεγονός της ημέρας κορυφώνεται στις 5.45 το απόγευμα και είναι η δυσαρμονική όψη του Ερμή με τον Πλούτωνα που μας επηρεάζει από το πρωί και θα συνεχίσει και για δύο ακόμα μέρες.

Αισθανόμαστε λοιπόν σήμερα την έντονη και παθιασμένη σκέψη μας να διαπερνά τις καταστάσεις. Ο δυναμικός Ερμής στον Κριό δεν δέχεται εύκολα αντιρρήσεις και δεν περιμένει την άδεια των άλλων για να εκφραστεί.

Η κόντρα του με τον Πλούτωνα είναι απαγορευτική για σύναψη οποιασδήποτε συμφωνίας σήμερα αλλά ακόμα και στις συζητήσεις μας πρέπει να είμαστε προσεκτικοί διότι υπάρχει κάτι εύφλεκτο έτοιμο να εκραγεί στις συναναστροφές μας.

Δεν ανακινούμε θέματα σήμερα που έχουν να κάνουν με διαβεβαιώσεις και συμφωνίες, δεν ρωτάμε, δεν γινόμαστε αδιάκριτοι και προσέχουμε τις δεύτερες σκέψεις των άλλων αλλά και τις δικές μας, ειδικά όσοι έχουν γεννηθεί στο 2οδεκαήμερο Κριού, Αιγόκερω, Ζυγού και Καρκίνου.

Ο Ερμής στον Κριό που δεν είναι καθόλου καχύποπτος, μισεί τον Πλούτωνα που τον εξαναγκάζει να σκέφτεται έτσι γι αυτό πολλοί θα αισθανθούν διχασμό και έντονο εκνευρισμό.

Στις 8.45 το βράδυ η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω κάνοντάς μας ακόμα πιο επιφυλακτικούς, σε μια μέρα που όλα είναι πιθανά αλλά και απίθανα.

Κριοί, Αιγόκεροι, Ζυγοί και Καρκίνοι, αυτό που πρέπει να κάνετε σήμερα είναι να βεβαιωθείτε πως έχετε δίκιο πριν εξαπολύσετε λόγια και αντιδράσεις που δύσκολα θα κρατήσετε. Η βιασύνη και τα εύκολα συμπεράσματα μπορεί να σας εκθέσουν πολύ.

Λέοντες, Υδροχόοι, Δίδυμοι και Τοξότες, παρόλο που η μέρα είναι γενικά δύσκολη επικοινωνιακά, εσείς μπορείτε να αποκομίσετε αυτό που θέλετε αν επιμείνετε με σθένος αλλά χωρίς φανατισμό. Αν κρατήσετε τις ισορροπίες το αποτέλεσμα θα είναι υπέρ σας.

Σκορπιοί, Ταύροι, Παρθένοι και Ιχθύες, βγάλτε από το μυαλό σας τα μαύρα σενάρια και μην βλέπετε παντού συνομωσίες. Μείνετε επιφυλακτικοί αλλά μην στερήσετε από τον εαυτό σας την αλήθεια, που θα μπορέσετε να βρείτε αν υιοθετείτε εξ αρχής αρνητική στάση.

αναπνοές

Λίγα λόγια για την Κατερίνα Σαλωνίκη 

saloniki

Η αγάπη μου για τον γραπτό λόγο ενώθηκε με αυτή για την αστρολογία και συνέθεσαν την ασχολία μου, εργαζόμενη παράλληλα επί πολλά χρόνια όχι ως αστρολόγος.

Γράφω από το 2006 στα περιοδικά «Marie Claire»,» ΓΥΝΑΙΚΑ», «ΑΣΤΡΟΠΟΛΙΣ», «Ζωή και ζώδια». Τα τελευταία 5 χρόνια έως πρόσφατα, αρθρογραφούσα στο site astrology.gr του ομίλου DPG και τώρα αρθρογραφώ στα site «anapnoes.gr» και «astrafriends.com».

Διατηρώ το δικό μου αστρολογικό και κοινωνικό boudoir«astroboudoir.blogspot.gr», κατάγομαι από την Άνδρο που λατρεύω και είμαι η Κατερίνα Σαλωνίκη, μια ανήσυχη Ζυγός

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!