Δευτέρα, 5 Ιουνίου, 2023

Τα άστρα από την Κατερίνα Σαλωνίκη: Οι προβλέψεις όλων των ζωδίων, την Παρασκευή 25/03

zodiac_1_0

Αστροπερπατά η Κατερίνα Σαλωνίκη

Όταν ο σκοπός δεν είναι ξεκάθαρος η αμφιβολία βρίσκει την πιο αναπαυτική της θέση

Πλούσιο το πλανητικό σκηνικό την αργία του εορτασμού της επανάστασης ξεκινώντας με τη σημαντική είδηση πως ο Κρόνος στον Τοξότη ανακόπτει την πορεία του και γυρίζει ανάδρομος ακριβώς τα μεσάνυχτα, παραμένοντας έως τις 23 Αυγούστου που θα γυρίσει ξανά σε ευθεία φορά.

Αυτό χωρίς περιστροφές σημαίνει πως η αίσθηση των ορίων μας δεν θα είναι σαφής ενώ η έλλειψη ευθύνης και αξιοπιστίας θα είναι έντονη.

Συνεχίζοντας στη σημερινή μέρα, έχουμε την αρμονική όψη του Ερμή με τον Άρη σε πλήρη έξαρση λίγο μετά τα μεσάνυχτα, βοηθώντας μας να βγάλουμε προς τα έξω όλα τα απωθημένα μας και να μην αφήσουμε ούτε ίχνος μη ξεκαθαρισμένης υπόθεσης,εκμεταλλευόμενοι την όψη για δύο ακόμα ημέρες.

Στις 1.51 το μεσημέρι η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Δία που διαρκεί και αυτή για δύο μέρες ακόμα, εξάπτει την υπερβολή και την τάση να περνάμε καλά ακόμα και αν δεν μπορούμε να διαχωρίσουμε τι ακριβώς σημαίνει αυτό.

Στις 6.43 το απόγευμα η δυσαρμονική όψη της Αφροδίτης με τον Κρόνο δημιουργεί ερωτηματικά για το κατά πόσο σωστά έχουμε επιλέξει σήμερα, τι είναι αυτό που μας απογοητεύει και γιατί τα συναισθήματα είναι τόσο ψυχρά και άκαμπτα.

Στις 8.09 το βράδυ η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό κλείνοντας μια μέρα που από τη μία οι περισσότεροι απολαύσαμε την ξεκούραση αλλά από την άλλη τέθηκαν μέσα μας κάποιοι προβληματισμοί που μας καθίσουν σύντομα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Δίδυμοι, Τοξότες, Ιχθύες και Παρθένοι, βιώνετε μια μέρα στην οποία όλα γίνονται χωρίς να μπορείτε να κατανοήσετε τα κίνητρα και τους απώτερους σκοπούς. Η υπερβολή σε συνδυασμό με τη συστολή σας κουράζουν και δημιουργούν αμφιβολίες.

Ζυγοί, Κριοί, Λέοντες και Υδροχόοι, αποτελείτε ένα κουαρτέτο που δέχεται παραγγελίες από το κοινό, όχι επειδή δεν έχετε δικό σας ρεπερτόριο αλλά επειδή δεν θέλετε να χαλάσετε καρδιές και αυτό σας αφήνει τελικά ακάλυπτους.

Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ταύροι, είστε αυτοί που χειρίζεστε καλύτερα από όλους τα γεγονότα και τις διαθέσεις σας για τον λόγο ότι έχετε την ευχέρεια να κρατάτε μια σταθερή ενέργεια και να επιμένετε σε αυτό που θέλετε και επιδιώκετε.

αναπνοές

Λίγα λόγια για την Κατερίνα Σαλωνίκη 

saloniki

Η αγάπη μου για τον γραπτό λόγο ενώθηκε με αυτή για την αστρολογία και συνέθεσαν την ασχολία μου, εργαζόμενη παράλληλα επί πολλά χρόνια όχι ως αστρολόγος.

Γράφω από το 2006 στα περιοδικά «Marie Claire»,» ΓΥΝΑΙΚΑ», «ΑΣΤΡΟΠΟΛΙΣ», «Ζωή και ζώδια». Τα τελευταία 5 χρόνια έως πρόσφατα, αρθρογραφούσα στο site astrology.gr του ομίλου DPG και τώρα αρθρογραφώ στα site «anapnoes.gr» και «astrafriends.com».

Διατηρώ το δικό μου αστρολογικό και κοινωνικό boudoir«astroboudoir.blogspot.gr», κατάγομαι από την Άνδρο που λατρεύω και είμαι η Κατερίνα Σαλωνίκη, μια ανήσυχη Ζυγός.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!