Κυριακή, 11 Ιουνίου, 2023

Τα άστρα από την Κατερίνα Σαλωνίκη: Οι προβλέψεις της Δευτέρας, 18/04

astra 2

Αστροπερπατά η Κατερίνα Σαλωνίκη

Το παρελθόν επανεμφανίζεται για να γίνει μέλλον

Η εβδομάδα πριν από την Μ. Εβδομάδα, ξεκινά με την ανάδρομη φορά του Πλούτωνα στις 9.25 το πρωί, πραγματοποιώντας το πισωγύρισμά του και αυτός μετά τον Ερμή και τον Άρη, ενώ ήδη Δίας και Κρόνος είναι ανάδρομοι και αυτοί.
Για αρκετό διάστημα λοιπόν μπαίνουμε σε φάση ανακατατάξεων με πολλές αλλαγές ευχάριστες και δυσάρεστες, αλλά όλες έχουν λυτρωτικό νόημα.
Σήμερα η Σελήνη κινείται στην Παρθένο και η δυσαρμονική όψη της με τον Κρόνο στις 10.04 το πρωί δεν είναι κατάλληλη για να κινήσουμε καμία υπόθεση. Αν μπορούμε αποφεύγουμε να ανοιχτούμε σε όλα τα επίπεδα και εστιαζόμαστε στη δουλειά και στον προσωπικό προγραμματισμό μας.
Στις 1.10 το μεσημέρι η αρμονική όψη της Σελήνης με τον Πλούτωνα γυρίζει τούμπα την πρωινή ακινησία και προσφέρει ευκαιρίες επέκτασης και αναδιοργάνωσης.
Ακολουθεί η αρμονική όψη της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή στις 3.29 το μεσημέρι η οποία μας βάζει στην πρίζα για να προλάβουμε εκκρεμότητες και να κλείσουμε ανοιχτά θέματα που έχουν προκύψει.

Στις 5.21 το απόγευμα η αρμονική όψη της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Κρόνο που θα έχει διάρκεια δύο ακόμα ημέρες, μας κινητοποιεί στο έπακρον σε ότι αφορά συναισθηματικές εκκρεμότητες, συνεργασίες, δουλειά και οικονομικές διευθετήσεις.
Φτιάχνουμε τις λίστες μας και συγκεντρωνόμαστε σε όσα επιθυμούμε να γίνουν σκεφτόμενοι με περίσκεψη. τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η μέρα αυτή είναι το πρώτο σκαλί μιας ανηφορικής σκάλας που πρέπει να την ανέβουμε πριν την Μ. Εβδομάδα γεμίζοντας σταδιακά όλα τα κενά της ζωής και της καθημερινότητάς μας. Οι εξελίξεις θα είναι ασταμάτητες και χρειάζονται την σταθερή και αποφασιστική παρουσία μας.

Παρθένοι, Δίδυμοι, Τοξότες και Ιχθύες, σας περιμένει μια έντονη μέρα με πολλές δραστηριότητες, έγνοιες και τρεχάματα, καθώς συνειδητοποιείτε πως έχετε πολλά μέτωπα ανοιχτά. Δώστε προσοχή σε όλα και συγκεντρωθείτε χαλιναγωγώντας την ευμετάβλητη διάθεσή σας.
Κριοί, Ζυγοί, Λέοντες και Υδροχόοι, η αισιοδοξία σε κατάσταση πίεσης είναι σωτήρια, αν και εφόσον έχει βάση και όχι ουτοπική προέλευση. Η μέρα αυτή είναι μια πρόκληση να δείξετε πόσο ικανοί είστε ή δεν είστε να διαχειριστείτε κάποιες καταστάσεις. Κάντε το τεστ και δείτε τα αποτελέσματα.
Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ταύροι, όλα ξεδιπλώνονται μπροστά σας σαν μια ιστορία που κάποτε νομίζετε πως είχατε ξανακούσει και τώρα ήρθε η ώρα να την αφηγηθείτε. Αν δεν θυμάστε ακριβώς την πλοκή, να είστε σίγουροι πως πολύ γρήγορα θα αναγκαστείτε να το κάνετε και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία.

αναπνοές

Λίγα λόγια για την Κατερίνα Σαλωνίκη 

saloniki

Η αγάπη μου για τον γραπτό λόγο ενώθηκε με αυτή για την αστρολογία και συνέθεσαν την ασχολία μου, εργαζόμενη παράλληλα επί πολλά χρόνια όχι ως αστρολόγος.

Γράφω από το 2006 στα περιοδικά «Marie Claire»,» ΓΥΝΑΙΚΑ», «ΑΣΤΡΟΠΟΛΙΣ», «Ζωή και ζώδια». Τα τελευταία 5 χρόνια έως πρόσφατα, αρθρογραφούσα στο site astrology.gr του ομίλου DPG και τώρα αρθρογραφώ στα site «anapnoes.gr» και «astrafriends.com».

Διατηρώ το δικό μου αστρολογικό και κοινωνικό boudoir«astroboudoir.blogspot.gr», κατάγομαι από την Άνδρο που λατρεύω και είμαι η Κατερίνα Σαλωνίκη, μια ανήσυχη Ζυγός.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!