Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023

Τα άστρα από την Κατερίνα Σαλωνίκη: Οι προβλέψεις της Κυριακής, 27/03

horoscop-zilnic-4-768x583

Αστροπερπατά η Κατερίνα Σαλωνίκη

Πρόσφερε αγάπη με όποιον τρόπο μπορείς. Ακόμα και μέσα από το μίσος σου.

Η ώρα άλλαξε και πήγε μία ώρα μπροστά, απολαμβάνοντας περισσότερο φως και προμηνύοντας σιγά σιγά την άνοιξη, που δυστυχώς έρχεται μόνο σαν εποχιακό φαινόμενο.

Η Σελήνη συνεχίζει να περιοδεύει στον Σκορπιό και ο έντονος μαγνητισμός της ημέρας συνεχίζει με τη σειρά του να έλκει συναισθήματα πάθους, σε όλο του το εύρος και τις εκφάνσεις.

Παρά τις αρμονικές όψεις που συντελούνται από χθες, έχουμε έντονη την επιθυμία να εκφράσουμε παθιασμένα όλα τα συναισθήματα που μας διακατέχουν,συμπεριλαμβανόμενα και αυτά της οργής, του θυμού, του φανατισμού και του οίκτου.

Η σημερινή μέρα είναι μια μέρα που η ευαισθησία θεριεύει και εκφράζεται εμπράκτως ανάλογα με την ιδιοσυγκρασία μας.

Η μοναδική όψη της ημέρας είναι η αρμονική επιρροή της Σελήνης με την Αφροδίτη που κορυφώνεται στις 10.26 το πρωί και εκφράζεται μέσα από την ποιότητα του υγρού στοιχείου.

Πολύ συναισθηματική μέρα ειδικά έως το μεσημέρι με τάση να συναναστραφούμε αγαπημένα άτομα και μόνο, χωρίς να ρισκάρουμε επαφές που δεν έχουν μια εξασφαλισμένη θέση στην καρδιά μας.

Τις πρωινές ώρες η ευαισθησία μας διογκώνεται πάρα πολύ και είναι ένα ιδανικό διάστημα προσφοράς, αλληλεγγύης, προσέγγισης ανθρώπων, συμπόνιας, κατανόησης και αγάπης.

Το βράδυ αυτό μας βρίσκει γεμάτους από εικόνες και ίσως και με ένα ηθικό δίδαγμα, που θα πρέπει να καταχωνιάσουμε καλά μέσα μας.

Σκορπιοί και Ιχθύες, σήμερα αντιλαμβάνεστε νοήματα που άλλες φορές περνούσαν χωρίς να τα επεξεργαστείτε. Η μέρα είναι γεμάτη ευκαιρίες να αναδείξετε τον καλύτερό σας εαυτό και να βιώσετε μια γλυκιά μέρα γεμάτη συναισθήματα αγάπης.

Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Παρθένοι και Ταύροι, ελάτε κοντά στους στόχους σας και συγκεντρωθείτε σε αυτό που θέλετε πάρα πολύ. Η μέρα έχει έντονη θετική ενέργεια που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε προς όφελός σας αλλά και προς όφελος όλων όσων έχουν ανάγκη.

Δίδυμοι και Τοξότες, είναι μια περίεργη μέρα για εσάς γιατί ίσως αισθάνεστε διχασμό και παράλληλα ανημποριά να κάνετε αυτό που πρέπει. Μπορεί και να μην ξέρετε τι είναι αυτό που πρέπει γι αυτό αφεθείτε στα χέρια όσων εμπιστεύεστε.

Ζυγοί, Κριοί, Υδροχόοι και Λέοντες, η ορμή σας είναι αμείωτη και ξεσηκώνεστε και σήμερα προς ότι θεωρείτε άδικο και αποκρουστικό. Εκφράζετε τον συναισθηματισμό σας με αντίδραση αλλά δεν υπολείπεστε ευαισθησίας και μεγαλοψυχίας.

αναπνοές

Λίγα λόγια για την Κατερίνα Σαλωνίκη 

saloniki

Η αγάπη μου για τον γραπτό λόγο ενώθηκε με αυτή για την αστρολογία και συνέθεσαν την ασχολία μου, εργαζόμενη παράλληλα επί πολλά χρόνια όχι ως αστρολόγος.

Γράφω από το 2006 στα περιοδικά «Marie Claire»,» ΓΥΝΑΙΚΑ», «ΑΣΤΡΟΠΟΛΙΣ», «Ζωή και ζώδια». Τα τελευταία 5 χρόνια έως πρόσφατα, αρθρογραφούσα στο site astrology.gr του ομίλου DPG και τώρα αρθρογραφώ στα site «anapnoes.gr» και «astrafriends.com».

Διατηρώ το δικό μου αστρολογικό και κοινωνικό boudoir«astroboudoir.blogspot.gr», κατάγομαι από την Άνδρο που λατρεύω και είμαι η Κατερίνα Σαλωνίκη, μια ανήσυχη Ζυγός.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!