Κυριακή, 11 Ιουνίου, 2023

Τα άστρα από την Κατερίνα Σαλωνίκη: Οι προβλέψεις της Παρασκευής, 08/04

maxresdefault-2-2-768x432

Αστροπερπατά η Κατερίνα Σαλωνίκη

Η υπομονή και η επιμονή υπογράφουν σύμβαση περιορισμένου χρόνου

Η αλήθεια συνεχίζει να είναι, πως οι μέρες διατηρούνται φορτισμένες και οι αντιδράσεις μας δεν ελέγχονται εύκολα.

Ωστόσο σήμερα οι τόνοι πέφτουν όχι γιατί υποχωρούν, αλλά γιατί επιλέγουν να σκεφτούν περισσότερο πριν πράξουν και φυσικά το ίδιο κάνουμε και εμείς άλλοι επιτυχημένα και άλλοι λιγότερο επιτυχώς.

Αυτά συμβαίνουν με την είσοδο της Σελήνης στον Ταύρο στις 9.11 το πρωί, μια θέση που μας γειώνει για τα καλά ενώ παράλληλα μας δίνει και όλη την απαραίτητη θέληση και αντοχή που δεν μεταβάλλονται σύμφωνα με τις διαθέσεις μας, διατηρώντας  τη σταθερότητά τους.

Σήμερα η μέρα προσφέρεται για απόκτηση υλικών αγαθών, για ενασχόληση με ότι σχετίζεται με τη γη, τον κήπο ή τα λουλούδια μας αλλά και με καλλιτεχνικές ενασχολήσεις που μας κάνουν να αισθανόμαστε όμορφα.

Το ζητούμενο αυτής της ημέρας είναι να ικανοποιήσουμε τις αισθήσεις μας με μια ακούραστη επιμονή που μας ακολουθεί όλη μέρα.

Στις 4.41 το απόγευμα η σύνοδος της Σελήνης με τον Ερμή στο γήινο ζώδιο του Ταύρου, δημιουργεί τις καταλληλότερες προϋποθέσεις ώρες πριν, για συζητήσεις  που συνοδεύονται από λογικά επιχειρήματα αλλά που δεν αποκλίνουν καθόλου από συντηρητικές και δοκιμασμένες τακτικές.

Προσέχουμε πολύ ως το βράδυ την αμετακίνητη στάση και τακτική, την επιμονή και το κόλλημα σε ένα συγκεκριμένο θέμα, αποφεύγοντας να συναγωνιστούμε τους άλλους στο ποιος επιδεικνύει μεγαλύτερη δυστοκία.

Ταύρε, η μέρα αυτή είναι ο παράδεισός σου γιατί σου δίνει την ευκαιρία να είσαι ο εαυτός σου και να του χαρίζεις και ότι τον κάνει ευτυχισμένο. Μέρα που διευκολύνει και προωθεί.

Αιγόκερε, Καρκίνε, Ιχθύ και Παρθένε, σημαντική μέρα για συζητήσεις που αυξάνουν το κύρος σου, αλλά τη συντηρητική σου στάση άλλοι τη θαυμάζουν και άλλοι την απεχθάνονται. Φρόντισε να θέλεις να κερδίσεις τους πρώτους.

Κριέ, Ζυγέ, Δίδυμε και Τοξότη, μπορεί σήμερα να προσγειωθείς απότομα και αντιστέκεσαι σε αυτό το γεγονός και προς όλους και όλα που δεν σου αφήνουν ανοιχτό διάδρομο απογείωσης. Μιλάς ανοιχτά και κάνεις αυτό που θέλεις ο κόσμος να χαλάσει.

Λέοντα, Υδροχόε και Σκορπιέ, πιθανότατα να προβληματιστείς  σε κάποια θέματα που σε απασχολούν, να μάθεις κάτι που δεν είχες υπολογίσει ή να είσαι κουμπωμένος και σκεπτικός. Σκέψου και αφουγκράσου καταστάσεις και πάρε το χρόνο σου.

αναπνοές

Λίγα λόγια για την Κατερίνα Σαλωνίκη 

saloniki-217x300

Η αγάπη μου για τον γραπτό λόγο ενώθηκε με αυτή για την αστρολογία και συνέθεσαν την ασχολία μου, εργαζόμενη παράλληλα επί πολλά χρόνια όχι ως αστρολόγος.

Γράφω από το 2006 στα περιοδικά «Marie Claire»,» ΓΥΝΑΙΚΑ», «ΑΣΤΡΟΠΟΛΙΣ», «Ζωή και ζώδια». Τα τελευταία 5 χρόνια έως πρόσφατα, αρθρογραφούσα στο site astrology.gr του ομίλου DPG και τώρα αρθρογραφώ στα site «anapnoes.gr» και «astrafriends.com».

Διατηρώ το δικό μου αστρολογικό και κοινωνικό boudoir«astroboudoir.blogspot.gr», κατάγομαι από την Άνδρο που λατρεύω και είμαι η Κατερίνα Σαλωνίκη, μια ανήσυχη Ζυγός.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!