Κυριακή, 28 Μαΐου, 2023

Τα άστρα από την Κατερίνα Σαλωνίκη: Οι προβλέψεις της Πέμπτης, 05/05

astra

Αστροπερπατά η Κατερίνα Σαλωνίκη

Όλες οι επιβεβαιώσεις ακόμα και οι πιο επίμονες, χρειάζονται μια επιφυλακτική αντίσταση

Μια μέρα πριν την κορύφωση της νέας της φάσης, η Σελήνη συνεχίζει να δραστηριοποιείται όσο γίνεται περισσότερο στο ζώδιο του Κριού, έως τις 8.10 το βράδυ που θα περάσει στον Ταύρο.

Βρισκόμαστε υπό την επήρεια της ευνοϊκής όψης του Ήλιου με τον Δία συμμετέχοντας και ο Πλούτωνας και δεν παραβλέπουμε και την ανάδρομη κίνηση του Ερμή, που δημιουργεί συχνές αναστατώσεις στο πρόγραμμά μας. Παρόλα αυτά η γενικότερη εύνοια είναι υπαρκτή και μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις μας γλιτώνει και από τα δυσάρεστα την τελευταία στιγμή.

Η μέρα αυτή αρχίζει με επιθυμία για έντονη δραστηριότητα και η υπερβολή είναι πανταχού παρούσα. Ωστόσο σήμερα λόγω του ενθουσιασμού και της παρορμητικής διάθεσης που επικρατούν, η αισιοδοξία και η ενεργητικότητα, μας συνοδεύουν άξια και μας τονώνουν διαρκώς το ηθικό.

Από τις 8.10 το βράδυ και μετά που η Σελήνη περνάει στον Ταύρο, νιώθουμε την ανάγκη να αφεθούμε σε απολαύσεις, να χαλαρώσουμε ή να τεμπελιάσουμε, αυτό όμως ισχύει μόνο για το σώμα μας, γιατί αντίθετα το μυαλό δουλεύει αδιάκοπα και οι επιθυμίες φουντώνουν όλο και περισσότερο.

Η αυριανή Νέα Σελήνη επιδρά ήδη και αυτό που θα πρέπει να θυμόμαστε σήμερα, είναι πως οι προσφορές είναι τεράστιες και υλικές και συναισθηματικές και πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα για να τις αξιοποιήσουμε.

Ταύρε, πάρε θέση βολής και ετοιμάσου για προσπάθεια εκπλήρωσης των στόχων σου. Εστιάσου σε οικονομικά και συναισθηματικά θέματα. Η μέρα αυτή αλλά και η αυριανή σου ανήκουν.

Παρθένε, Αιγόκερε, Καρκίνε, Σκορπιέ και Ιχθύ, η τύχη σε φλερτάρει αφοπλιστικά. Τόλμησε να κάνεις αποφασιστικές κινήσεις και μην διστάσεις να κινήσεις ένα θέμα που σου δυσκολεύει τη ζωή και την ψυχολογία.

Κριέ, Ζυγέ, Λέοντα και Υδροχόε, ενεργείς σαν αυτόφωτος, ανεξάρτητος και αυτάρκης και νιώθεις σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Υπερβάλλεις γιατί θέλεις να δείξεις την πεποίθησή σου πως όλα θα πάνε καλά αλλά κράτα και μια επιφύλαξη, αχρείαστη να είναι.

Δίδυμε και Τοξότη, έχε τα μάτια σου ανοιχτά γιατί υπάρχει περίπτωση να πέσεις σε μια παγίδα που δεν φαντάζεσαι ούτε υποψιάζεσαι. Ότι και να κάνεις σήμερα και αύριο θα πρέπει να το περνάς από κόσκινο, όπως και ότι σου λένε και ότι σε προτρέπουν.

αναπνοές

Λίγα λόγια για την Κατερίνα Σαλωνίκη 

saloniki

Η αγάπη μου για τον γραπτό λόγο ενώθηκε με αυτή για την αστρολογία και συνέθεσαν την ασχολία μου, εργαζόμενη παράλληλα επί πολλά χρόνια όχι ως αστρολόγος.

Γράφω από το 2006 στα περιοδικά «Marie Claire»,» ΓΥΝΑΙΚΑ», «ΑΣΤΡΟΠΟΛΙΣ», «Ζωή και ζώδια». Τα τελευταία 5 χρόνια έως πρόσφατα, αρθρογραφούσα στο site astrology.gr του ομίλου DPG και τώρα αρθρογραφώ στα site «anapnoes.gr» και «astrafriends.com».

Διατηρώ το δικό μου αστρολογικό και κοινωνικό boudoir«astroboudoir.blogspot.gr», κατάγομαι από την Άνδρο που λατρεύω και είμαι η Κατερίνα Σαλωνίκη, μια ανήσυχη Ζυγός.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!