Κυριακή, 11 Ιουνίου, 2023

Τα άστρα από την Κατερίνα Σαλωνίκη: Οι προβλέψεις της Τετάρτης, 27/04

astra

Αστροπερπατά η Κατερίνα Σαλωνίκη

Η απομόνωση είναι ευεργετική όταν έχεις διάθεση να την φλερτάρεις
Καθώς διανύουμε την Μ. Εβδομάδα των παθών και ο καθένας την βιώνει όπως ορίζει ο ίδιος αλλά και οι καταστάσεις, η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω στις 2.54 μετά τα μεσάνυχτα διανύοντας το ζώδιο χωρίς άλλες πλανητικές συναναστροφές.
Η μέρα αυτή είναι κατά βάση εσωστρεφής και περίσκεπτη. Οι ρυθμοί πέφτουν και στρεφόμαστε πιο πολύ στον εαυτό μας και στις προσωπικές μας φιλοδοξίες.
Βρίσκουμε χρόνο να αναλογιστούμε τα δρώμενα και αφιερωνόμαστε περισσότερο στη δουλειά ή στις εκκρεμότητες που δημιουργούνται εν όψει του Πάσχα.

Καθώς ο Ερμής ετοιμάζεται από αύριο για να γυρίσει σε ανάδρομη φορά, καλό θα ήταν να οργανωθούμε από σήμερα, να κλείσουμε εισιτήρια αν πρόκειται να ταξιδέψουμε, να κάνουμε τις απαραίτητες προετοιμασίες και γενικά να μην αφήσουμε τίποτα την τελευταία στιγμή.

Επειδή σήμερα δεν είμαστε ιδιαίτερα ευέλικτοι καλό θα ήταν να αποφύγουμε σημαντικές συνδιαλλαγές και αποφάσεις και να πορευτούμε σύμφωνα με τη ροή των καταστάσεων χωρίς να προσπαθήσουμε να παρέμβουμε.

Το βράδυ η αρμονική όψη της Σελήνης με τον Ποσειδώνα που κορυφώνεται 56’ λεπτά μετά τα μεσάνυχτα αλλά επηρεάζει ώρες πριν, δημιουργεί μια κατανυκτική διάθεση, η οποία μας οδηγεί σε βαθιές σκέψεις, διεγείροντας τη διαίσθηση, την έμπνευση και την ευαισθησία μας. Το βράδυ αυτό είναι ιδανικό για καλλιτέχνες, καλλιτεχνικές δημιουργίες, παραστάσεις, ενασχόληση με πνευματικές εργασίες και εστίαση σε μελλοντικά επαγγελματικά σχέδια.

Αιγόκερε, η μέρα είναι πολύ δημιουργική, παραγωγική και εποικοδομητική σε όλα τα επίπεδα. Είσαι σταθερά προσανατολισμένος σε κάτι και το βράδυ σου είναι βαθυστόχαστο και γεμάτο εμπειρίες.

Ιχθύ, Παρθένε, Ταύρε και Σκορπιέ, εξαιρετική μέρα για να έρθεις κοντά στις πραγματικές σου ανάγκες, να δεις καθαρά, να αφουγκραστείς τις σκέψεις σου και να προσφέρεις απλόχερα βοήθεια, αγάπη και συμπαράσταση.
Ζυγέ, Κριέ και Καρκίνε, προβληματίζεσαι αρκετά σήμερα με σκοπό να βγάλεις στην επιφάνεια ότι σε απασχολεί και είσαι διατεθειμένος να συγκρουστείς με όσα και όσους μπλοκάρουν τις ευαισθησίες σου και δεν σε αφήνουν να εκφραστείς ελεύθερα.
Δίδυμε, Τοξότη, Λέοντα και Υδροχόε, προετοιμάσου για τις μέρες που ακολουθούν, μην αναβάλεις και συγκεντρώσου στις εκκρεμότητες που είναι μπροστά σου. Η αποτυχία θα σε απογοητεύσει πολύ γι αυτό προσπάθησε να είσαι καλυμμένος από τα απρόοπτα.

αναπνοές

Λίγα λόγια για την Κατερίνα Σαλωνίκη 

saloniki

Η αγάπη μου για τον γραπτό λόγο ενώθηκε με αυτή για την αστρολογία και συνέθεσαν την ασχολία μου, εργαζόμενη παράλληλα επί πολλά χρόνια όχι ως αστρολόγος.

Γράφω από το 2006 στα περιοδικά «Marie Claire»,» ΓΥΝΑΙΚΑ», «ΑΣΤΡΟΠΟΛΙΣ», «Ζωή και ζώδια». Τα τελευταία 5 χρόνια έως πρόσφατα, αρθρογραφούσα στο site astrology.gr του ομίλου DPG και τώρα αρθρογραφώ στα site «anapnoes.gr» και «astrafriends.com».

Διατηρώ το δικό μου αστρολογικό και κοινωνικό boudoir«astroboudoir.blogspot.gr», κατάγομαι από την Άνδρο που λατρεύω και είμαι η Κατερίνα Σαλωνίκη, μια ανήσυχη Ζυγός.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!