Παρασκευή, 9 Ιουνίου, 2023

Τα άστρα από την Κατερίνα Σαλωνίκη: Οι προβλέψεις της Τρίτης, 26/04

astra 2

Αστροπερπατά η Κατερίνα Σαλωνίκη

Μην εμπιστευτείς περισσότερο το φόβο από την ανάγκη σου. Ανάτρεψέ τα όλα.

Η Σελήνη στον Τοξότη προσπαθεί σήμερα να μας αποζημιώσει για τα χθεσινά της φερσίματα αλλά και τις δυσκολίες που προκάλεσε σε πολλούς.

Η πύρινη ενέργεια της αυτής της μέρας  δίνει άλλη διάσταση, καθώς αντιδράμε στις καταστάσεις με ισόποσες δόσεις εγκεφαλικότητας και συναισθηματισμού.

Συνεχίζοντας την πορεία της στο αισιόδοξο αυτό το ζώδιο, μας επιφυλάσσει μια ενδιαφέρουσα και ευχάριστη μέρα, που ξεκινά το πρωί με την αρμονική όψη με τον Ουρανό στις 10.06.

Σήμερα λοιπόν δεν καθόμαστε σε ησυχία, η δραστηριότητα είναι έντονη, η νευρική ενέργεια που αισθανόμαστε είναι το κίνητρο για την επιτυχία και την διεκπεραίωση πολλών υποθέσεων, ενώ ως το απόγευμα δουλεύουμε με προθυμία, κινούμαστε με άνεση και κάνουμε αποτελεσματικές ενέργειες καλά μελετημένες, ανατρεπτικές και σβέλτες.

Στις 6.50 το απόγευμα Σελήνη και Αφροδίτη και οι δύο σε ζώδια της φωτιάς, μοιράζονται τις εμπειρίες τους μέσα από την αρμονική τους όψη που θα κλείσει την ημέρα μας πιθανά με μια εμπειρία παραπάνω είτε μικρής σημασίας είτε μεγαλύτερης.

Το βράδυ αυτό φλέγεται από έρωτα και επιθυμία και πάνω απ όλα ανάγκη να εκφραστούμε, να πούμε ότι ακριβώς νιώθουμε φωναχτά ώστε να φτάσει ως τον ουρανό.

Πολύ ερωτικό βράδυ χωρίς λαγνεία αλλά με το πάθος που δίνει η συνειδητοποίηση αυτού, με το οποίο δεν μπορούμε να ζήσουμε μακριά του, όποιο και ότι είναι αυτό.

Ξεχωριστή μέρα λοιπόν η σημερινή με πολλούς από εμάς να βιώνουμε έντονα τις  στιγμές που προτίθεται να ανακινήσει.

Τοξότες και Κριοί, η μέρα αυτή σας ανήκει. Κινηθείτε και ασχοληθείτε με  οτιδήποτε μπορεί να φέρει αποτελέσματα σε οποιαδήποτε επιδίωξη ή ανάγκη σας. Η ενέργειά σας σήμερα έχει άλλες ποιότητες και είναι αστείρευτα δημιουργική και ερωτόμορφη.

Λέοντες, Υδροχόοι, Ζυγοί και Δίδυμοι, ο ανατρεπτικός αέρας που φυσάει δίπλα σας είναι για να σας παρακινήσει να σηκωθείτε και να αλλάξετε τη ροή όσων δεν αντέχετε. Η μέρα είναι εξαιρετική και οι ευκαιρίες διάσπαρτες.

Αιγόκεροι, Ταύροι, Σκορπιοί και Καρκίνοι, αυτό που δεν τολμάτε να κάνετε στην κατάλληλη ώρα και στιγμή, σας μένει απωθημένο και σας τρώει. Για να μην προσθέσετε άλλο ένα, αρπάξτε την ευκαιρία και εκφραστείτε σήμερα με κάθε τρόπο.

Παρθένοι και Ιχθύες, δυσκολεύεστε να βρείτε διέξοδο και ακόμα και σήμερα που η μέρα προσφέρεται για να διευκολύνει, είστε επιφυλακτικοί. Ανοιχτείτε και μην κάνετε το λάθος να μείνετε αδρανείς.

αναπνοές

Λίγα λόγια για την Κατερίνα Σαλωνίκη 

saloniki

Η αγάπη μου για τον γραπτό λόγο ενώθηκε με αυτή για την αστρολογία και συνέθεσαν την ασχολία μου, εργαζόμενη παράλληλα επί πολλά χρόνια όχι ως αστρολόγος.

Γράφω από το 2006 στα περιοδικά «Marie Claire»,» ΓΥΝΑΙΚΑ», «ΑΣΤΡΟΠΟΛΙΣ», «Ζωή και ζώδια». Τα τελευταία 5 χρόνια έως πρόσφατα, αρθρογραφούσα στο site astrology.gr του ομίλου DPG και τώρα αρθρογραφώ στα site «anapnoes.gr» και «astrafriends.com».

Διατηρώ το δικό μου αστρολογικό και κοινωνικό boudoir«astroboudoir.blogspot.gr», κατάγομαι από την Άνδρο που λατρεύω και είμαι η Κατερίνα Σαλωνίκη, μια ανήσυχη Ζυγός.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!