Δευτέρα, 5 Ιουνίου, 2023

Τα άστρα από την Κατερίνα Σαλωνίκη: Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Τρίτη, 29/03

horoscop-zilnic-4-768x583

Αστροπερπατά η Κατερίνα Σαλωνίκη

Η υπερβολή είναι το γνήσιο αντίγραφο του ενθουσιασμού μας

Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στον Τοξότη τροφοδοτώντας μας με ενθουσιασμό σε ότι κάνουμε και με ελπίδα, αν αντιμετωπίσουμε δυσκολίες.

Στις 3.56 το μεσημέρι θα έρθει σε αρμονική όψη με τον Ερμή και αυτό το πύρινο τρίγωνο που επηρεάζει από το πρωί, είναι ικανό να πυροδοτήσει συζητήσεις με πολύ δυναμικό υπόβαθρο. Σήμερα διεκδικούμε να μάθουμε αλήθειες, ενώ η μέρα προσφέρεται για ευθείς εξηγήσεις και ειλικρινή αντιμετώπιση. Ιδανική μέρα για διδασκαλία, επιμορφωτικά σεμινάρια και χειρισμό του λόγου άμεσα και κατανοητά.

Στις 4.55 το απόγευμα η δυσαρμονική όψη της ενθουσιώδους Σελήνης με τον Δία δημιουργεί μια υπερβολή στις κινήσεις μας που απορρέει από την κάπως επιπόλαιη σκέψη μας. Τις ώρες αυτές σπαταλάμε εύκολα συναισθήματα και χρήματα χωρίς να σκεφτούμε ιδιαίτερα αν αυτό είναι χρήσιμο. Προσοχή χρειάζεται στην κρίση και στις συζητήσεις μας γιατί μπορεί να οδηγηθούμε σε λάθος συμπεράσματα.

Στις 6.18 το απόγευμα η συνάντηση της Σελήνης με τον ανάδρομο πλέον Κρόνο, αλλάζει τη διάθεση εντελώς και προσγειωνόμαστε απότομα στη γη με τρόπο καταπιεστικό.

Η κακή διάθεση κλιμακώνεται σταδιακά ως το βράδυ και ο μόνος τρόπος να αποφύγουμε το βάρος που αισθανόμαστε είναι να δούμε πώς μπορούμε να δεχτούμε κάποιες καταστάσεις και να τις αξιοποιήσουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας.

Σήμερα το βράδυ μπορεί να συνειδητοποιήσουμε πως κάποια πράγματα που αγνοήσαμε στο παρελθόν μας ταλαιπωρούν τώρα με σκοπό να διευθετηθούν.

Δίδυμε και Τοξότη, η μέρα αυτή μέσα από τις αντιφάσεις της σου δίνει μια χρυσή ευκαιρία να ενεργήσεις πολύ αποτελεσματικά και να δεις τι πραγματικά είναι αυτό που πρέπει να κάνεις, ώστε να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα.

Παρθένε και Ιχθύ, μπορείς να ελιχθείς ως νωρίς το μεσημέρι, αλλά από το απόγευμα και μετά νιώθεις κουρασμένος και προβληματισμένος. Δώσε όλη σου την προσοχή σε αυτό που τυχόν σε απασχολεί και συγκεντρώσου στη λύση του.

Κριέ, Ζυγέ, Λέοντα και Υδροχόε, η ευθύτητα σήμερα είναι η αρχή και η δεοντολογία σου. Απολαμβάνεις έντονες στιγμές, είσαι γεμάτος ενθουσιασμό και οι προτροπές σου βρίσκουν ένθερμο κοινό και υποστήριξη.

Αιγόκερε, Σκορπιέ, Ταύρε και Καρκίνε, η υπερβολή σου σήμερα σε κάνει να ξεχωρίζεις σαν σημαδούρα. Η τάση σου να κάνεις την τρίχα τριχιά μπορεί να σε διασκεδάζει αλλά δεν σε κατατοπίζει κατάλληλα. Το βράδυ προσγειώνεσαι απότομα.

αναπνοές

Λίγα λόγια για την Κατερίνα Σαλωνίκη 

saloniki

Η αγάπη μου για τον γραπτό λόγο ενώθηκε με αυτή για την αστρολογία και συνέθεσαν την ασχολία μου, εργαζόμενη παράλληλα επί πολλά χρόνια όχι ως αστρολόγος.

Γράφω από το 2006 στα περιοδικά «Marie Claire»,» ΓΥΝΑΙΚΑ», «ΑΣΤΡΟΠΟΛΙΣ», «Ζωή και ζώδια». Τα τελευταία 5 χρόνια έως πρόσφατα, αρθρογραφούσα στο site astrology.gr του ομίλου DPG και τώρα αρθρογραφώ στα site «anapnoes.gr» και «astrafriends.com».

Διατηρώ το δικό μου αστρολογικό και κοινωνικό boudoir«astroboudoir.blogspot.gr», κατάγομαι από την Άνδρο που λατρεύω και είμαι η Κατερίνα Σαλωνίκη, μια ανήσυχη Ζυγός.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!