Δευτέρα, 5 Ιουνίου, 2023

Τα άστρα από την Κατερίνα Σαλωνίκη: Οι προβλέψεις των ζωδίων, την Δευτέρα, 21/03

zodiac_1_0

Αστροπερπατά η Κατερίνα Σαλωνίκη

Οργάνωση και τάξη μας καλούν να τις υπηρετήσουμε για το δικό μας καλό

Η εβδομάδα αρχίζει με τη γλυκιά αίσθηση της ισημερίας που απλώνεται παντού και μας κάνει να χαλαρώνουμε ακόμα και στα πιο δύσκολα προβλήματά μας.

Η Σελήνη κινείται στην πρακτική και μεθοδική Παρθένο και μας προτρέπει να οργανωθούμε σωστά, να τακτοποιήσουμε εκκρεμότητες και να βάλουμε πρόγραμμα για όλη την εβδομάδα.

Ως αργά το μεσημέρι οι ώρες προσφέρονται για να καθαρίσουμε το χώρο του σπιτιού ή του γραφείου μας, να πετάξουμε άχρηστα πράγματα, να κάνουμε ένα ξεκαθάρισμα, αλλά και να επισκεφτούμε ένα γιατρό.

Στις 4.00 το απόγευμα η δυσαρμονική όψη με τον Ποσειδώνα που επηρεάζει από αργά το μεσημέρι δεν ενδείκνυται για σημαντικές συναντήσεις, αποφάσεις και σχεδιασμούς.

Αυτές τις ώρες αισθανόμαστε αβέβαιοι και το τοπίο γύρω μας είναι θολό.

Η ενέργειά μας είναι κάπως πεσμένη και θα ήταν προτιμότερο να αποσυρθούμε από έντονες δραστηριότητες και ασχολίες που απαιτούν συγκέντρωση.

Στις 6.12 το απόγευμα, άλλη μια δυσαρμονική όψη αυτή με την Αφροδίτη, έρχεται να προσδώσει μια ευμετάβλητη διάθεση και έντονη αναποφασιστικότητα.

Θέλουμε να κάνουμε πράγματα αλλά από την άλλη αφηνόμαστε και ότι γίνει.

Τις ώρες αυτές και ως το βράδυ χρειαζόμαστε μια προτροπή ή έναν καλό λόγο για να κάνουμε κάτι, αλλιώς δεν ξεκουνιόμαστε από τη θέση που είμαστε, όποια και αν είναι αυτή. Αν όμως βρούμε κάτι ενδιαφέρον η όψη αυτή υπόσχεται πως θα μας αποζημιώσει και ίσως μας δώσει και λύση που σχετίζεται με οργάνωση και τακτική.

Η μέρα είναι κουραστική για Παρθένους, Τοξότες, Δίδυμους και Ιχθύες, καθώς δεν μπορείτε να συγκεντρωθείτε εύκολα και γίνεστε κυκλοθυμικοί και ανικανοποίητοι.

Αντίθετα μπορεί να γίνει πολύ παραγωγική και ευεργετική για Αιγόκερους, Καρκίνους, Σκορπιούς και Ταύρους, αρκεί να μην παρασυρθείτε και να εστιάσετε στις πραγματικές σας ανάγκες.

Ζυγοί, Κριοί, Υδροχόοι και Λέοντες, εκτελείτε τις υποχρεώσεις σας μηχανικά και έχετε τη δυνατότητα να βγάλετε εις πέρας πολλή δουλειά και να έχετε αρκετές επαφές σήμερα.

αναπνοές

Λίγα λόγια για την Κατερίνα Σαλωνίκη 

saloniki

Η αγάπη μου για τον γραπτό λόγο ενώθηκε με αυτή για την αστρολογία και συνέθεσαν την ασχολία μου, εργαζόμενη παράλληλα επί πολλά χρόνια όχι ως αστρολόγος.

Γράφω από το 2006 στα περιοδικά «Marie Claire»,» ΓΥΝΑΙΚΑ», «ΑΣΤΡΟΠΟΛΙΣ», «Ζωή και ζώδια». Τα τελευταία 5 χρόνια έως πρόσφατα, αρθρογραφούσα στο site astrology.gr του ομίλου DPG και τώρα αρθρογραφώ στα site «anapnoes.gr» και «astrafriends.com».

Διατηρώ το δικό μου αστρολογικό και κοινωνικό boudoir«astroboudoir.blogspot.gr», κατάγομαι από την Άνδρο που λατρεύω και είμαι η Κατερίνα Σαλωνίκη, μια ανήσυχη Ζυγός.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!