Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023

Τα άστρα από την Κατερίνα Σαλωνίκη: Οι προβλέψεις των ζωδίων, την Πέμπτη 21/04

astra 2

Αστροπερπατά η Κατερίνα Σαλωνίκη

Η σημερινή υπόγεια ένταση γίνεται το αυριανό ρετιρέ της αποκορύφωσης

Μια μέρα πριν την κορύφωση της Πανσελήνου που θα συμβάλλει καθοριστικά στις εξελίξεις των όσων περιμένουμε, προηγείται μια αιφνίδια παρέμβαση, που σκοπό έχει να διευκολύνει τις αποφάσεις μας.

Η Σελήνη που κινείται και σήμερα στον Ζυγό, θα έρθει σε κόντρα με τον Ουρανό στις 9.13 το πρωί και αυτή η όψη θα σηματοδοτήσει την ημέρα μας.

Πρόκειται για μια μέρα με πολύ έντονη δραστηριότητα αλλά και νευρικότητα, στην οποία κινούμαστε σαν να μας κυνηγάνε ενώ στην πραγματικότητα κυνηγάμε οι ίδιοι τον εαυτό μας.

Βιαστικοί και ανυπόμονοι αλλά παράλληλα ευγενικοί και συγκαταβατικοί, δεν έχουμε χειρότερο από το να περιμένουμε σε μια ουρά, αλλά είμαστε πρόθυμοι να δώσουμε τη σειρά μας σε κάποιον που την έχει ανάγκη.

Δεν χάνουμε λοιπόν σήμερα την υπομονή που μας χαρίζει η εκλεπτυσμένη θέση της Ζυγίσιας Σελήνης παρόλο που η μέρα μας φέρνει συχνά εκτός ορίων από τους έντονους ρυθμούς της.

Ιδιαίτερη έμφαση χρειάζεται σε οτιδήποτε κάνουμε ομαδικά και όχι ατομικά, μετριάζοντας το άγχος και τον εκνευρισμό. Επίσης συνεργασίες και σχέσεις αποκτούν σήμερα μια νότα αναζωογόνησης και μια τολμηρή κίνηση θα ήταν πολύ ενδεικτική.

Η ενέργεια της αντίθεσης Σελήνης – Ουρανού στον άξονα Ζυγού – Κριού και στη συγκεκριμένη αστρολογική πραγματικότητα, έρχεται για να μας δείξει μέχρι πού είμαστε διατεθειμένοι να φτάσουμε και με ποιον τρόπο.

Η μόνη σίγουρη αίσθηση είναι πως το παλιό με οποιαδήποτε μορφή του δεν χωράει πλέον στη ζωή μας και μόνο το καινούργιο μπορεί να βρει άπλετο χώρο μέσα μας.

Ζυγέ και Κριέ, η δυναμική αυτή μέρα σε κάνει να βάζεις στοιχήματα και να τα κερδίζεις, χαρίζοντάς τα μετά, από τη χαρά σου για την κατάκτηση του στόχου σου. Ευχάριστες εξελίξεις σε περιμένουν.

Δίδυμε, Λέοντα, Υδροχόε και Τοξότη, κινήσου σήμερα προς όλες τις κατευθύνσεις, τρέξε στους έντονους ρυθμούς της μέρας και ανέβασε την αδρεναλίνη σου. Συναρπαστική η μέρα με απολαβές πάσης φύσεως.

Αιγόκερε και Καρκίνε, νιώθεις σαν να σε πιέζουν συνέχεια μέχρι να σκάσεις, δεν μπορείς να διαχειριστείς εύκολα την εσωτερική ένταση, αλλά μπορείς να πάρεις τα πράγματα στα χέρια σου. Γίνε αποφασιστικός και όχι θυμωμένος.

Παρθένε, Ιχθύ, Ταύρε και Σκορπιέ, έχεις μια εξαίσια ευκαιρία να σκεφτείς τι είναι αυτό που θέλεις πραγματικά να αλλάξεις και να κινηθείς προς αυτή την κατεύθυνση. Είσαι ο πιο ψύχραιμος και μπορείς να ελιχθείς ευκολότερα.

αναπνοές

Λίγα λόγια για την Κατερίνα Σαλωνίκη 

saloniki

Η αγάπη μου για τον γραπτό λόγο ενώθηκε με αυτή για την αστρολογία και συνέθεσαν την ασχολία μου, εργαζόμενη παράλληλα επί πολλά χρόνια όχι ως αστρολόγος.

Γράφω από το 2006 στα περιοδικά «Marie Claire»,» ΓΥΝΑΙΚΑ», «ΑΣΤΡΟΠΟΛΙΣ», «Ζωή και ζώδια». Τα τελευταία 5 χρόνια έως πρόσφατα, αρθρογραφούσα στο site astrology.gr του ομίλου DPG και τώρα αρθρογραφώ στα site «anapnoes.gr» και «astrafriends.com».

Διατηρώ το δικό μου αστρολογικό και κοινωνικό boudoir«astroboudoir.blogspot.gr», κατάγομαι από την Άνδρο που λατρεύω και είμαι η Κατερίνα Σαλωνίκη, μια ανήσυχη Ζυγός.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!