Κυριακή, 11 Ιουνίου, 2023

Τα άστρα από την Κατερίνα Σαλωνίκη: Νέες εισόδους πλανητών σήμερα! Ποιοί ευνοούνται;

assets_LARGE_t_252661_107620266_type11764

Από την Κατερίνα Σαλωνίκη

Νέες εισόδους πλανητών υποδεχόμαστε σήμερα, αρχικά με τη Σελήνη να περνάει στους Διδύμους και να συναντιέται με τον Άρη, γεγονός που ως αργά το μεσημέρι προκαλεί έναν πανζουρλισμό.

Προσέχουμε τις αδέξιες κινήσεις και συμπεριφορές που είναι πολύ εύκολο να συμβούν ενώ πρέπει να συμμαζέψουμε και την ευμετάβλητη διάθεση, που μας πάει όπου φυσάει ο άνεμος χωρίς να καταλήγουμε πουθενά.

Το απόγευμα έχουμε και το πέρασμα της Αφροδίτης στον Κριό, που μας βάζει ακόμα πιο δυναμικά στη μέρα, αφήνοντας στην εξώπορτα όλες τις γλυκανάλατες εμμονές των Ιχθύων.

Η συνάντηση του Ερμή με τον Ουρανό κλείνει τη μέρα με την διαβεβαίωση πως η ένταση εξακολουθεί να υπάρχει, παράλληλα με μια ζωντάνια, που κρατάνε τη σκέψη μας δημιουργική και αδούλωτη.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες προσοχή στην επιπολαιότητα και στις απερίσκεπτες ενέργειες.
Λέοντες, Υδροχόοι και Ζυγοί, απογειώστε τον ενθουσιασμό σας άφοβα.

Να θυμάμαι: Όσο λιγότερο ευθύνομαι τόσο περισσότερο απελευθερώνομαι.

astroboudoir.blogspot.gr

 

Λίγα λόγια για την Κατερίνα Σαλωνίκη 

saloniki

Η αγάπη μου για τον γραπτό λόγο ενώθηκε με αυτή για την αστρολογία και συνέθεσαν την ασχολία μου, εργαζόμενη παράλληλα επί πολλά χρόνια όχι ως αστρολόγος.

Γράφω από το 2006 στα περιοδικά «Marie Claire»,» ΓΥΝΑΙΚΑ», «ΑΣΤΡΟΠΟΛΙΣ», «Ζωή και ζώδια». Τα τελευταία 5 χρόνια έως πρόσφατα, αρθρογραφούσα στο site astrology.gr του ομίλου DPG.

Τώρα αρθρογραφώ στο site «astrafriends.com» και στο περιοδικό και στο site του Astra & Oραμα ενώ είμαι υπεύθυνη επικοινωνίας της Αστρολογικής Σχολής ΚΟΣΜΟΓΡΑΜΜΑ.

Διατηρώ το δικό μου αστρολογικό και κοινωνικό boudoir «astroboudoir.blogspot.gr», κατάγομαι από την Άνδρο που λατρεύω και είμαι η Κατερίνα Σαλωνίκη, μια ανήσυχη Ζυγός.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!