Κυριακή, 28 Μαΐου, 2023

Τα άστρα από την Κατερίνα Σαλωνίκη: Ο Ερμής μπαίνει στον Κριό! Πώς επηρεάζει τα ζώδια;

horoskop-1-profimedia-0210377869_1000x0-768x403

Αστροπερπατά η Κατερίνα Σαλωνίκη

Θα κρίνεις, θα σε κρίνουν και ύστερα θα κριθεί και το αποτέλεσμα

Μια μέρα πριν από την κορύφωση της Σεληνιακής έκλειψης που έχει δρομολογήσει την καθημερινότητα εδώ και μέρες, η Σελήνη εξακολουθεί να κινείται στην Παρθένο προτρέποντάς μας και σήμερα να κουραστούμε λίγο περισσότερο, προκειμένου να διευθετήσουμε τις πολλές υποχρεώσεις που έχουν μαζευτεί.

Η Σελήνη σήμερα δεν συναντιέται με άλλους πλανήτες στο διάβα της οπότε μπορούμε αναπόσπαστοι να ακολουθήσουμε αυτά που πρεσβεύει.

Γινόμαστε περισσότερο αναλυτικοί, δίνουμε έμφαση στην λεπτομέρεια, η κριτική μας διάθεση αυξάνεται, η παραγωγικότητά μας είναι αμείωτη και γενικά σε ότι αφορά διαδικαστικά θέματα, τα καταφέρνουμε μια χαρά.

Το γεγονός της ημέρας όμως είναι η είσοδος του Ερμή στον Κριό στις 2.19 μετά τα μεσάνυχτα, ο οποίος θα παραμείνει στο πύρινο και ετοιμόλογο αυτό ζώδιο, έως τις 6/4.

Ο συνδυασμός της γήινης Σελήνης με τον γεμάτο φωτιά Ερμή, μπορεί να προκαλέσει λεκτικές αναφλέξεις και αντιπαραθέσεις, καθώς η τάση να μην αφήνουμε να πέσει τίποτα κάτω μπορεί να επιφέρει κόντρες.

Ίσως έρθουμε λοιπόν σε δύσκολη θέση, χωρίς αυτό να είναι απαραίτητο αλλά αρκετά πιθανό για κάποιους.

Η ανάγκη μας σήμερα να ακριβολογούμε και να απαντάμε άμεσα για να τελειώνουμε μπορεί να λειτουργήσει και ευεργετικά αλλά και ανασταλτικά.

Η μέρα λύνει τα χέρια των Παρθένων, Ιχθύων, Σκορπιών και Ταύρων από την άποψη πως κάνετε τη δουλειά σας ατάραχοι, απαλλάσσεστε από πολλές εκκρεμότητες και δύσκολα μπαίνετε σε διαδικασία αντιπαραβολής.

Αιγόκεροι, Ζυγοί, Κριοί και Καρκίνοι, η τάση σας σήμερα να απαντάτε σε ότι και αν σας πουν, μπορεί να γίνει αιτία παρεξηγήσεων και να φανείτε προκλητικοί στα μάτια των άλλων. Το μυαλό σας όμως σκέφτεται διαπεραστικά και αποτελεσματικά.

Χαράς ευαγγέλια για Υδροχόους, Λέοντες, Δίδυμους και Τοξότες, που βρίσκετε ευκαιρία να εκφράσετε όλα σας τα παράπονα, αλλά από την άλλη να δώσετε και τα εύσχημα σε όσους το αξίζουν.

αναπνοές

Λίγα λόγια για την Κατερίνα Σαλωνίκη 

saloniki

Η αγάπη μου για τον γραπτό λόγο ενώθηκε με αυτή για την αστρολογία και συνέθεσαν την ασχολία μου, εργαζόμενη παράλληλα επί πολλά χρόνια όχι ως αστρολόγος.

Γράφω από το 2006 στα περιοδικά «Marie Claire»,» ΓΥΝΑΙΚΑ», «ΑΣΤΡΟΠΟΛΙΣ», «Ζωή και ζώδια». Τα τελευταία 5 χρόνια έως πρόσφατα, αρθρογραφούσα στο site astrology.gr του ομίλου DPG και τώρα αρθρογραφώ στα site «anapnoes.gr» και «astrafriends.com».

Διατηρώ το δικό μου αστρολογικό και κοινωνικό boudoir«astroboudoir.blogspot.gr», κατάγομαι από την Άνδρο που λατρεύω και είμαι η Κατερίνα Σαλωνίκη, μια ανήσυχη Ζυγός.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!