Δευτέρα, 5 Ιουνίου, 2023

Τα άστρα από την Κατερίνα Σαλωνίκη: Ο περίπατος των άστρων 26/3

astra_12_2

Αστροπερπατά η Κατερίνα Σαλωνίκη

Αυτό που μας δυσκολεύει είναι αυτό που μας δίνει και τη λύση

Σε αναμονή να μεγαλώσει η μέρα μας περισσότερο με την αλλαγή της ώρας, υποδεχόμαστε ένα ευχάριστο Σαββατοκύριακο, υπό την έννοια πάντα, πως οι τάσεις των πλανητών έχουν αρμονική προδιάθεση.

Το Σάββατό μας λοιπόν χρωματίζεται από τη Σελήνη στον Σκορπιό ενώ στις 12.11 το μεσημέρι η κορύφωση της αρμονικής όψης του Ήλιου με τον Άρη που θα επηρεάζει δυο μέρες ακόμα, προσδίδει δημιουργικότητα και δράση, καλή διάθεση και ευκαιρίες να κινηθούμε εύστοχα, προκειμένου να διεκπεραιώσουμε πάσης φύσεως υποθέσεις μας.

Λίγο αργότερα στις 1.09 το μεσημέρι η αρμονική επιρροή της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα που και αυτή θα διαρκέσει δυο ακόμα ημέρες, χαρίζει την ικανότητα να βλέπουμε βαθιά τις ανάγκες των άλλων και να τις συγκρίνουμε με τις δικιές μας. Τις ώρες που η επιρροή της κορυφώνεται δηλαδή γύρω στο μεσημέρι αισθανόμαστε πως κρεμόμαστε από τα λόγια των άλλων και η φυσική έλξη γίνεται ακαταμάχητη.

Ιδανικό διάστημα για να ακούσουμε τους άλλους ή να τους εμφυσήσουμε εμείς τη δύναμη, να κατανοήσουν καλύτερα τα γεγονότα.

Σε συνδυασμό με τη θέση της Σελήνης στον Σκορπιό, η μέρα αυτή κρύβει μεταμορφωτικές επιδράσεις.

Στις 5.23 το απόγευμα, άλλη μια αρμονική όψη, αυτή της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, κλείνει την ημέρα με βαθιά συνειδητοποίηση κάποιων πραγμάτων, ενώ μας ωθεί να απολαύσουμε ένα ρομαντικό βράδυ, ερωτικό, γεμάτο έμπνευση και διαίσθηση.

Ιδανική έξοδος για παραστάσεις τέχνης.

Σκορπιοί, Ιχθύες και Καρκίνοι, η μέρα αυτή είναι ασυνήθιστα βιωματική, με πολλές συναισθηματικές προεκτάσεις, ενώ ο ερωτισμός κρατάει έναν πολύ βασικό ρόλο. Προβληματίζεστε γλυκά και οδηγείστε σε ανεξερεύνητα μονοπάτια.

Αιγόκεροι, Παρθένοι και Ταύροι, χαλαρώνετε και αφήνεστε να σας συνεπάρει το ρεύμα όποιο και αν είναι αυτό. Αν όμως συνειδητοποιήσετε πως στο ρεύμα αυτό θέλετε να πάτε αντίθετα, δηλώνετε ευθαρσώς τις αντιρρήσεις σας και προκαλείτε νέα δεδομένα.

Ζυγοί, Κριοί, Τοξότες, Δίδυμοι, Λέοντες κα Υδροχόοι, για εσάς τα πράγματα δεν είναι τόσο σύνθετα. Επιδιώκετε γρήγορους και ξεκάθαρους ελιγμούς και βιάζεστε να ολοκληρώσετε καταστάσεις στις οποίες δυσφορείτε. Έχετε όλη την ευχέρεια να το κάνετε.

αναπνοές

Λίγα λόγια για την Κατερίνα Σαλωνίκη 

saloniki

Η αγάπη μου για τον γραπτό λόγο ενώθηκε με αυτή για την αστρολογία και συνέθεσαν την ασχολία μου, εργαζόμενη παράλληλα επί πολλά χρόνια όχι ως αστρολόγος.

Γράφω από το 2006 στα περιοδικά «Marie Claire»,» ΓΥΝΑΙΚΑ», «ΑΣΤΡΟΠΟΛΙΣ», «Ζωή και ζώδια». Τα τελευταία 5 χρόνια έως πρόσφατα, αρθρογραφούσα στο site astrology.gr του ομίλου DPG και τώρα αρθρογραφώ στα site «anapnoes.gr» και «astrafriends.com».

Διατηρώ το δικό μου αστρολογικό και κοινωνικό boudoir«astroboudoir.blogspot.gr», κατάγομαι από την Άνδρο που λατρεύω και είμαι η Κατερίνα Σαλωνίκη, μια ανήσυχη Ζυγός.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!