Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023

Τα άστρα από την Κατερίνα Σαλωνίκη: Πώς θα περάσουμε τη φετινή πρωτομαγιά

assets_LARGE_t_252661_107622231_type11764

Από την Κατερίνα Σαλωνίκη

Πράγματι η πρωτομαγιά είναι μια αισιόδοξη μέρα γιατί σχετίζεται με τα λουλούδια, τις ευωδιές, τα χρώματα και ανακοινώνει την έναρξη του Μάη, ενός από τους πιο αγαπημένους μήνες του χρόνου.

Η φύση είναι σε υπερδιέγερση και όλα γύρω μας προτρέπουν να βγούμε από τη χειμερία νάρκη των προβλημάτων μας.

Στη φετινή Πρωτομαγιά θα χρειαστεί να καταβάλλουμε περισσότερη προσπάθεια για να την απολαύσουμε καθώς η Σελήνη στον Καρκίνο συγκρούεται στις 1.00 το μεσημέρι με τον Πλούτωνα, γεγονός που μας κάνει να μαδάμε τις μαργαρίτες και όχι να τις μαζεύουμε για τα βάζα μας.

Επικρατούν έντονος συναισθηματισμός και παρορμητικές τάσεις, θέλοντας να χωρέσουμε σε μια μέρα όσα δεν μπορούμε να κάνουμε και να νιώσουμε σε έναν μήνα.

Στις 9.34 το βράδυ η κόντρα της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή, μας κάνει να σκεφτόμαστε πόσα κανονίσαμε από το πρωί και πόσα ακυρώθηκαν, αναβλήθηκαν ή ματαιώθηκαν ακολουθώντας όσα απέμειναν ενώ η μετέπειτα σύγκρουση με τον Ουρανό μας κάνει να σκεφτόμαστε πόσο γοητευόμαστε από όλα εκείνα, που παράλληλα δεν έχουμε το σθένος να κάνουμε.

Παρόλα αυτά μπορεί η μέρα να έχει δυσκολίες αλλά εμείς οφείλουμε να ακολουθήσουμε τη μυρωδιά της και να απολαύσουμε όσο μπορούμε τις προσφορές της με ό,τι έχουμε ανάγκη να κάνουμε. 
Αρκεί να μην ξεχάσουμε να κλειδώσουμε την παρόρμηση στη ντουλάπα.

astroboudoir.blogspot.gr

Αstra & Οραμα Online

Λίγα λόγια για την Κατερίνα Σαλωνίκη 

saloniki

Η αγάπη μου για τον γραπτό λόγο ενώθηκε με αυτή για την αστρολογία και συνέθεσαν την ασχολία μου, εργαζόμενη παράλληλα επί πολλά χρόνια όχι ως αστρολόγος.

Γράφω από το 2006 στα περιοδικά «Marie Claire»,» ΓΥΝΑΙΚΑ», «ΑΣΤΡΟΠΟΛΙΣ», «Ζωή και ζώδια». Τα τελευταία 5 χρόνια έως πρόσφατα, αρθρογραφούσα στο site astrology.gr του ομίλου DPG.

Τώρα αρθρογραφώ στο site «astrafriends.com» και στο περιοδικό και στο site του Astra & Oραμα ενώ είμαι υπεύθυνη επικοινωνίας της Αστρολογικής Σχολής ΚΟΣΜΟΓΡΑΜΜΑ.

Διατηρώ το δικό μου αστρολογικό και κοινωνικό boudoir «astroboudoir.blogspot.gr», κατάγομαι από την Άνδρο που λατρεύω και είμαι η Κατερίνα Σαλωνίκη, μια ανήσυχη Ζυγός.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!