Κυριακή, 11 Ιουνίου, 2023

Τα άστρα από την Κατερίνα Σαλωνίκη: Προσοχή σήμερα τι λέμε και τι κάνουμε! (29/4)

assets_LARGE_t_252661_107621349_type11764

Από την Κατερίνα Σαλωνίκη

Οι σκέψεις τρέχουν με τρελούς ρυθμούς και πριν καν φιλτραριστούν έστω και ελάχιστα, γίνονται πράξεις, που τις επεξεργαζόμαστε κατόπιν εορτής.

Σήμερα επικρατεί μια βιασύνη που προέρχεται από έναν ασυγκράτητο ενθουσιασμό, με τη Σελήνη στους Διδύμους να εναρμονίζεται με τον Ουρανό, έχοντας σαν αποτέλεσμα την άμεση έκφραση πρωτότυπων ιδεών και την ακόμα πιο άμεση εφαρμογή τους.

Αυτό δεν θα ήταν καθόλου μεμπτό αν ο Ερμής δεν ήταν ανάδρομος αλλά τώρα που είναι, μοιάζει με αφελή παρόρμηση ενός αφελούς εφήβου.

Προσέχουμε λοιπόν σήμερα τι λέμε, τι κάνουμε, πώς αντιδράμε και πού σκοπεύουμε. Δεν βιαζόμαστε και περνάμε μια δεύτερη ανάγνωση τις σκέψεις και τις επιθυμίες μας.

Δίδυμοι, Τοξότες και Κριοί χρειάζονται φρένο ενώ Ζυγοί και Υδροχόοι μπορούν να μεγαλουργήσουν.

Να θυμάμαι: Να πρωτοτυπώ χωρίς να βιάζομαι να επιδείξω την πρωτοτυπία μου.

Λίγα λόγια για την Κατερίνα Σαλωνίκη 

saloniki

Η αγάπη μου για τον γραπτό λόγο ενώθηκε με αυτή για την αστρολογία και συνέθεσαν την ασχολία μου, εργαζόμενη παράλληλα επί πολλά χρόνια όχι ως αστρολόγος.

Γράφω από το 2006 στα περιοδικά «Marie Claire»,» ΓΥΝΑΙΚΑ», «ΑΣΤΡΟΠΟΛΙΣ», «Ζωή και ζώδια». Τα τελευταία 5 χρόνια έως πρόσφατα, αρθρογραφούσα στο site astrology.gr του ομίλου DPG.

Τώρα αρθρογραφώ στο site «astrafriends.com» και στο περιοδικό και στο site του Astra & Oραμα ενώ είμαι υπεύθυνη επικοινωνίας της Αστρολογικής Σχολής ΚΟΣΜΟΓΡΑΜΜΑ.

Διατηρώ το δικό μου αστρολογικό και κοινωνικό boudoir «astroboudoir.blogspot.gr», κατάγομαι από την Άνδρο που λατρεύω και είμαι η Κατερίνα Σαλωνίκη, μια ανήσυχη Ζυγός.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!