Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023

Τα άστρα από την Κατερίνα Σαλωνίκη στις 18/5… Πες μου τι χρειάζεσαι γιατί δεν μπορώ να σου το δώσω

ζζζ
Σε αυτή την ανατρεπτική μέρα με την Σελήνη να κινείται στον Ζυγό και να έρχεται σε κόντρα με τον Ουρανό, όλα θα μπορούσαν να συμβούν, αλλά τελικά τίποτα δεν συμβαίνει, από την άποψη πως τα θέλουμε όλα αλλά τελικά μας μένει μόνο η ένταση.

Η μέρα ξεκινάει με την αίσθηση του να προλάβουμε να τελειώνουμε με υποθέσεις ρουτίνας για να ασχοληθούμε με αυτό που έχουμε στο μυαλό μας που δεν είναι άλλο από μια συναισθηματική παρόρμηση που έχει αποδέκτες πρόσωπα που είτε υπάρχουν δίπλα μας είτε θέλουμε να υπάρξουν.Σήμερα λοιπόν και μέσα στον ανάδρομο Ερμή και Άρη, κινούμαστε εντελώς σπασμωδικά ειδικά γύρω στο απόγευμα που κορυφώνεται η όψη και ότι και αν κάνουμε είναι για το φαίνεσθε και όχι για το είναι.

Επιδιώκουμε να αλλάξουμε τις συνθήκες και τις παραμέτρους στις σχέσεις μας με τους άλλους ειδικά τις συντροφικές και τις συνεργασιακές, προτείνουμε ριζοσπαστικές προσθήκες, προτρέπουμε για κάτι χωρίς να υπολογίζουμε το κόστος, επαφιόμενοι μόνο στην αίσθηση του ρίσκου και στην πεποίθηση πως αν δεν δοκιμάσουμε κάτι δεν δικαιούμαστε να ξέρουμε πώς είναι.
Υπάρχει επίσης αρκετή δόση διεκδίκησης και αυθορμητισμού αναμεμειγμένη με ευγένεια και διπλωματία, που παλεύουν να σταθούν στο ύψος τους απέναντι από τα χλευαστικά βλέμματα του Ουρανού.

Η μέρα διεκδικεί την αρμονία μέσω της διαμάχης και αυτό την κάνει ενδιαφέρουσα αλλά παράλληλα και αμφιλεγόμενη.

Ζυγέ και Κριέ, η έντονη ανάγκη σου για ανατροπή, αλλαγή, καινοτομίες και ρίσκο μπορεί να σε οδηγήσει στην επιτυχία ή στο αμετανόητο λάθος. Ανάλογα με την προσωπικό σου χάρτη η μέρα αυτή κρύβει πολλές εκπλήξεις.
Αιγόκερε και Καρκίνε, δείξε ψυχραιμία, μην εκδηλώνεσαι χωρίς όρια και μην κάνεις κινήσεις που θα μετανιώσεις. Έλεγξε τα νεύρα και την παρόρμηση.
Δίδυμε, Τοξότη, Υδροχόε και Λέοντα, διασκεδάζεις σήμερα και απολαμβάνεις τη μέρα σε όλα τα επίπεδα. Η ανατρεπτική σου διάθεση συνοδεύεται από έξυπνο χιούμορ και μπορείς να ελίσσεσαι άψογα στα δύσκολα. Ζύγισε σωστά και πράξε ανάλογα.
Παρθένε, Ιχθύ, Σκορπιέ και Ταύρε, είσαι πιο υποψιασμένος με τη νευρικότητα που υπάρχει γύρω σου και αισθάνεσαι πως δεν μπορείς να ποντάρεις πολλά. Κοντράρεις τη μέρα με συντηρητική στάση σαν την πιο προοδευτική λύση.

Για το Loveletters.gr που θα ανέβει σύντομα στο διαδίκτυο. Προς το παρόν μπορείτε να επισκέπτεστε τη σελίδα στο fb.

astroboudoir.blogspot.gr

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!