Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023

Τα άστρα από την Κατερίνα Σαλωνίκη: Τα ζώδια σήμερα, 20/03! Λίγο πριν την εαρινή ισημερία

horoskop-profimedia-0152504206_1000x0

Αστροπερπατά η Κατερίνα Σαλωνίκη
Η Εαρινή ισημερία χτυπάει στους ρυθμούς της καρδιάς μας

Μια πολύ ενδιαφέρουσα αστρολογικά μέρα είναι η σημερινή, από διάφορες πλευρές, με πρώτη και καλύτερη την έναρξη της εαρινής ισημερίας που σηματοδοτεί ο Ήλιος στον Κριό και ο οποίος περνάει στο ζώδιο στις 6.30 το πρωί.
Επίσημα Άνοιξη λοιπόν, μπαίνοντας σε μια περίοδο νέων ξεκινημάτων πολύ σημαντικών, που έως τον Σεπτέμβριο θα έχουμε δει τα αποτελέσματά τους σε πλήρη διάσταση.
Από σήμερα λοιπόν υποδεχόμαστε και καλωσορίζουμε κάθε καινούργιο στη ζωή μας και μάλιστα το επιδιώκουμε και με κάθε τρόπο.

Το δεύτερο αστρολογικό δρώμενο της ημέρας είναι η συνάντηση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων στις 7.38 το απόγευμα, όψη που θα μας επηρεάζει για άλλες δυο μέρες τουλάχιστον.
Λίγα λεπτά αργότερα στις 7.41 η Σελήνη περνάει στην Παρθένο, ρίχνοντας την αυλαία αυτής της τόσο ιδιαίτερης μέρας.

Σήμερα λοιπόν να θυμόμαστε πως ότι ξεκινήσουμε θα είναι σημαντικό για τη ζωή μας και αν δεν ξεκινήσουμε κάτι, καλό θα είναι να κινήσουμε τις διαδικασίες.
Η μέρα αυτή όμως εκτός από ορμητικότητα, διάθεση για αλλαγές και δρομολόγηση πορείας έχει κάτι απόκοσμο, μια ιερή αίσθηση της αγάπης, που εκλύεται από τη σύνοδο Αφροδίτης – Ποσειδώνα.
Μέρα φιλεύσπλαχνων συναισθημάτων, μέρα που η φαντασία καλπάζει, μέρα προσφοράς και αλληλεγγύης, μέρα που η τέχνη εξυψώνεται, μέρα που νιώθουμε την ανάγκη να αγκαλιάσουμε σφιχτά όποιον το έχει ανάγκη και να παραδοθούμε στην απόλυτη αγάπη, επιδιώκοντας να συγχωρήσουμε και να παραβλέψουμε πολλά.

Νέα ξεκινήματα και πολύ έντονη δραστηριότητα επιφυλάσσει η μέρα για Κριούς, Τοξότες και Λέοντες. Κάντε χώρο για το καινούργιο στη ζωή σας.
Υπερβολικά έντονα συναισθηματική μέρα για Ιχθύες, Σκορπιούς και Καρκίνους, που αναθεωρείτε πολλά, θυσιάζετε ενδεχομένως κάτι και πάνω από όλα προσφέρετε με όλη σας την ψυχή. Ιδανική μέρα για καλλιτέχνες και ασχολία με τις τέχνες.
Δημιουργική μέρα για Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους, που σχεδιάζετε τα πάντα με ακρίβεια και μπαίνετε σε μια διαδικασία οργάνωσης των πιο απόκρυφων επιθυμιών σας με σκοπό να τις εκπληρώσετε στο άμεσο μέλλον.
Επεισοδιακή η μέρα για Ζυγούς, Υδροχόους και Δίδυμους, που βλέπετε τα πάντα γύρω σας με άλλο μάτι και επιθυμείτε να δηλώσετε την παρουσία σας παντού, συμμετέχοντας στο εξής εκεί όπου η καρδιά βρίσκει τη γαλήνη της.

αναπνοές

Λίγα λόγια για την Κατερίνα Σαλωνίκη 

saloniki

Η αγάπη μου για τον γραπτό λόγο ενώθηκε με αυτή για την αστρολογία και συνέθεσαν την ασχολία μου, εργαζόμενη παράλληλα επί πολλά χρόνια όχι ως αστρολόγος.

Γράφω από το 2006 στα περιοδικά «Marie Claire»,» ΓΥΝΑΙΚΑ», «ΑΣΤΡΟΠΟΛΙΣ», «Ζωή και ζώδια». Τα τελευταία 5 χρόνια έως πρόσφατα, αρθρογραφούσα στο site astrology.gr του ομίλου DPG και τώρα αρθρογραφώ στα site «anapnoes.gr» και «astrafriends.com».

Διατηρώ το δικό μου αστρολογικό και κοινωνικό boudoir«astroboudoir.blogspot.gr», κατάγομαι από την Άνδρο που λατρεύω και είμαι η Κατερίνα Σαλωνίκη, μια ανήσυχη Ζυγός.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!