Δευτέρα, 5 Ιουνίου, 2023

Τα άστρα από την Κατερίνα Σαλωνίκη: Τα ζώδια της Δευτέρας, 28/03

maxresdefault-2-1-768x432

Αστροπερπατά η Κατερίνα Σαλωνίκη

Η αναζήτηση της εμπειρίας δεν έχει τιμή, παρά μόνο κόστος

Η καινούργια εβδομάδα αρχίζει με τη Σελήνη να περνάει στον Τοξότη στις 9.47 το πρωί, δίνοντας στη μέρα μας πνοή δράσης, εξωστρέφειας, υπερκινητικότητας, τόλμης και φυσικά αισιοδοξίας.

Η μέρα αυτή δίνει μια νότα περιπέτειας, ένα ρυθμό που δεν είναι καθόλου μονότονος, γι αυτό και ότι και αν κάνουμε σήμερα θα πρέπει να συντονιζόμαστε στον παλμό της διαρκούς αναζήτησης και εξερεύνησης και να μην ικανοποιούμαστε με το λίγο, το μέτριο και το επαρκές.

Ιδανική μέρα για να ψάξουμε ένα καλό φροντιστήριο, να αρχίσουμε μαθήματα οποιασδήποτε γνώσης, να έρθουμε σε επαφή με ανθρώπους στο εξωτερικό, να οργανώσουμε ένα ταξίδι και να πάρουμε πληροφορίες για ένα μακρόπνοο σχέδιό μας.

Από το απόγευμα και μετά η ένταση δυναμώνει καθώς η συνάντηση της Σελήνης με τον Άρη στις 11.11 το βράδυ, μας ωθεί να δημιουργήσουμε συναισθήματα και εντυπώσεις στους άλλους.

Λόγω της εσωτερικής έντασης και του εκνευρισμού που προκαλεί η όψη αυτή, προτρέπει να τσιγκλίσουμε ανθρώπους και καταστάσεις ώστε να έρθουν στην επιφάνεια γεγονότα που θα εκτονώσουν τις αμφιβολίες μας.

Το βράδυ αυτό μας αναστατώνει είτε ευχάριστα είτε όχι και μας προτρέπει να αγωνιστούμε για κάτι που θέλουμε να γίνει δικό μας.

Τοξότη, η μέρα σου ανήκει με ομόφωνη γνώμη, είσαι αυτός που πρωτοσταστεί, υποκινεί,  δημιουργεί και ανοίγει ορίζοντες. Οργάνωσε τις ανάγκες σου σήμερα και το βράδυ εκτινάξου στα ύψη που ορίζουν οι επιθυμίες σου.

Δίδυμε, Ιχθύ και Παρθένε, θα ζοριστείς σήμερα γιατί η αναστάτωση και η ένταση μέσα σου δεν σε αφήνουν να χαλαρώσεις και να ξαποστάσεις. Ωστόσο η δράση σου θα είναι αποτελεσματική παρόλο που θα χρειαστεί να τρέξεις πολύ.

Ζυγέ, Κριέ, Υδροχόε και Λέοντα, μια εξαιρετική μέρα σε περιμένει, δημιουργική, παραγωγική και με ικανοποίηση σε έναν τομέα που κυνηγάς με τόλμη και επιμονή. Ελίσσεσαι άψογα και είσαι καλός διαπραγματευτής.

Αιγόκερε, Καρκίνε, Σκορπιέ και Ταύρε, πρόσεχε σήμερα να μην αναλάβεις περισσότερα από όσα αντέχεις γιατί εξαντλείσαι εύκολα ιδίως από το απόγευμα και μετά. Απόφυγε το βράδυ τις εντάσεις και μείνε μακριά από εκεί που μυρίζει μπαρούτι.

αναπνοές

Λίγα λόγια για την Κατερίνα Σαλωνίκη 

saloniki

Η αγάπη μου για τον γραπτό λόγο ενώθηκε με αυτή για την αστρολογία και συνέθεσαν την ασχολία μου, εργαζόμενη παράλληλα επί πολλά χρόνια όχι ως αστρολόγος.

Γράφω από το 2006 στα περιοδικά «Marie Claire»,» ΓΥΝΑΙΚΑ», «ΑΣΤΡΟΠΟΛΙΣ», «Ζωή και ζώδια». Τα τελευταία 5 χρόνια έως πρόσφατα, αρθρογραφούσα στο site astrology.gr του ομίλου DPG και τώρα αρθρογραφώ στα site «anapnoes.gr» και «astrafriends.com».

Διατηρώ το δικό μου αστρολογικό και κοινωνικό boudoir«astroboudoir.blogspot.gr», κατάγομαι από την Άνδρο που λατρεύω και είμαι η Κατερίνα Σαλωνίκη, μια ανήσυχη Ζυγός.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!