Τρίτη, 21 Μαρτίου, 2023

Τα άστρα της Παρασκευής, 06/05 από την Κατερίνα Σαλωνίκη

astra

Αστροπερπατά η Κατερίνα Σαλωνίκη

Η Νέα Σελήνη της υπερπροσπάθειας για την εκπλήρωση

Η μέρα αυτή είναι περισσότερο σημαντική και από όσο οι αστρολογικές επιρροές την κάνουν να φαίνεται.

Η σημερινή Νέα Σελήνη είναι από τις πιο υπαινικτικές καθώς η Σελήνη στον Ταύρο αλλά και ο Ήλιος σχηματίζουν μεγάλο τρίγωνο με τον Δία και τον Πλούτωνα μια όψη εξαιρετικά ευνοϊκή για τις επιδιώξεις μας.

Η Νέα Σελήνη κορυφώνεται στις 21.30 το βράδυ και η μέρα ξεκινά με τις καλύτερες προϋποθέσεις.

Αυτό που θέλουμε να κάνουμε σήμερα είναι επιτακτικό, κάθε όνειρο και κάθε επιθυμία παίρνουν το δρόμο της υλοποίησης ή τουλάχιστον αρκούνται στην πεισματική προσπάθεια επίτευξής τους.

Ευνοούνται ιδιαίτερα οικονομικές συνδιαλλαγές και ρυθμίσεις, επενδύσεις και κάθε είδους ανοίγματα, αλλά και τυχερά παιχνίδια και ρίσκα.

Το ίδιο συμβαίνει και στον συναισθηματικό τομέα που οι επιδιώξεις μας γίνονται παθιασμένες καθώς στον αντίποδα έχουμε τον σχηματισμό του Ταυ- τετραγώνου μεταξύ Δία – Κρόνου και Ποσειδώνα.

Το ζητούμενο σήμερα είναι να ικανοποιήσουμε αυτά που έχουμε στο μυαλό μας ή καλύτερα αυτά που τόσο έντονα φαντασιωνόμαστε.

Νέα ξεκινήματα ευνοούνται αλλά χρειάζεται προσοχή στην υπερβολή που είναι το μόνο μελανό σημείο αν ξεφύγει του υγιούς ενθουσιασμού.

Ότι αποκτήσουμε σήμερα θα είναι σημαντικό και θα μας χαροποιήσει ιδιαίτερα.

Επίσης να έχουμε στο μυαλό μας πως με τη σημερινή Νέα Σελήνη θεμελιώνεται ότι έχει γερές και λογικές βάσεις και ακυρώνεται αυτό που δεν έχει αλλά με τρόπο διαφωτιστικό και ωφέλιμο.

Ταύρε και Αιγόκερε, οι ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται είναι θεαματικές. Άλλαξε ότι δεν σου αρέσει και βάλε τους όρους σου στις σχέσεις σου. Τυχερά παιχνίδια μακρόπνοα σχέδια, σπουδές και ταξίδια ευνοούνται πολύ.

Παρθένε, είσαι πολύ ευνοημένος αλλά όχι χωρίς παγίδες. Πρόσεχε πολύ πώς θα χειριστείς θέματα που σε καίνε και μην παρασυρθείς από ασαφείς κουβέντες και υποσχέσεις. Επιδίωξε εδώ και τώρα συμφωνίες σε όλα τα επίπεδα.

Δίδυμε, Τοξότη και Ιχθύ, καλείσαι να ξεκαθαρίσεις πολλά και να κάνεις μια νέα αρχή. Συνειδητοποιείς επίσης πολλά και πελαγώνεις για το πώς θα τα χειριστείς. Για σένα η επίτευξη της ικανοποίησης είναι καθαρά θέμα καλού συντονισμού.

Ζυγέ, Κριέ, Λέοντα και Υδροχόε, επαγγελματικά, εργασιακά και οικονομικά θέματα είναι αυτά που πρέπει να τρέξεις όσο μπορείς πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά. Βρίσκεσαι στη μέση μιας διαδρομής που μπορείς με μια σου κίνηση να καλύψεις την απόσταση μέχρι το επιθυμητό τέλος.

Σκορπιέ και Καρκίνε, οι σχέσεις σου και οι συνεργασίες σου πρωταγωνιστούν καθώς και φίλοι και κοινωνικές ομάδες που τυχόν συμμετέχεις. Δέχεσαι μεγάλη εύνοια και θα πρέπει να την εκμεταλλευτείς με κάθε τρόπο. Εκφράσου πάνω από όλα και μην κρατήσεις τίποτα αδιευκρίνιστο.

αναπνοές

Λίγα λόγια για την Κατερίνα Σαλωνίκη 

saloniki

Η αγάπη μου για τον γραπτό λόγο ενώθηκε με αυτή για την αστρολογία και συνέθεσαν την ασχολία μου, εργαζόμενη παράλληλα επί πολλά χρόνια όχι ως αστρολόγος.

Γράφω από το 2006 στα περιοδικά «Marie Claire»,» ΓΥΝΑΙΚΑ», «ΑΣΤΡΟΠΟΛΙΣ», «Ζωή και ζώδια». Τα τελευταία 5 χρόνια έως πρόσφατα, αρθρογραφούσα στο site astrology.gr του ομίλου DPG και τώρα αρθρογραφώ στα site «anapnoes.gr» και «astrafriends.com».

Διατηρώ το δικό μου αστρολογικό και κοινωνικό boudoir«astroboudoir.blogspot.gr», κατάγομαι από την Άνδρο που λατρεύω και είμαι η Κατερίνα Σαλωνίκη, μια ανήσυχη Ζυγός.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!