Παρασκευή, 9 Ιουνίου, 2023

Τα άστρα της Τετάρτης 04/05 από την Κατερίνα Σαλωνίκη

astra

Αστροπερπατά η Κατερίνα Σαλωνίκη

Η κάθε ευκαιρία μπορεί να μην είναι μοναδική αλλά δεν έχεις κανένα λόγο να διακινδυνεύσεις να τη χάσεις

Βρισκόμαστε ήδη υπό την επήρεια της μεθαυριανής Νέας Σελήνης του Μαίου, με τη Σελήνη να κινείται στον Κριό, στρώνοντας το έδαφος για μια δυναμική και αποφασιστική κινητοποίηση των σχεδίων μας.

Αυτό συμβαίνει λόγω της αρμονικής όψης με τον Κρόνο, που η ανάδρομη πορεία του μας κάνει να δραστηριοποιούμαστε ακόμα περισσότερο σε θέματα του παρελθόντος προσπαθώντας να τα διευθετήσουμε.

Ήδη έχουμε ξαναμπεί στους καθημερινούς ρυθμούς που ορίζουν οι μετά του Πάσχα αργίες και η σημερινή μέρα προσφέρεται για σοβαρές και καλά μελετημένες κινήσεις καθώς και αξιόπιστες αποφάσεις.

Ο συνδυασμός της έντονης ενεργητικότητας με την πειθαρχία, είναι ιδανικός για να αξιοποιήσουμε δυναμικά την ημέρα αυτή, ενεργώντας μεθοδικά χωρίς να στερούμαστε τον αυθορμητισμό μας.

Μέρα που εκδηλώνουμε ανοιχτά προθέσεις και συναισθήματα χωρίς τον ανταγωνισμό που προσδίδει η Σεληνιακή αυτή θέση.

Αν έχουμε υπ όψιν μας να ασχοληθούμε με νέες δραστηριότητες, η μέρα αυτή αποτελεί μια καλή ευκαιρία να θέσουμε τις βάσεις.

Το βράδυ γινόμαστε πολύ επίμονοι και παθιασμένοι με κάτι που έχουμε στο νου μας και αφοσιωνόμαστε σε αυτό, προσέχοντας όμως την εμμονή που μας κυριεύει από την κορύφωση της δυσαρμονικής όψης της Σελήνης με τον Πλούτωνα, 11 μόλις λεπτά μετά τα μεσάνυχτα.

Κριέ, πάρε πρωτοβουλίες και χειρίσου τις καταστάσεις με τρόπο που θα σου αποφέρει όφελος, μην βιάζεσαι και μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις, ειδικά το βράδυ που δεν πρέπει να χάσεις τον έλεγχο.

Ζυγέ, Αιγόκερε και Καρκίνε, είσαι σε μεγάλη υπερδιέγερση σήμερα, αγωνιώντας να τελειώσεις γρήγορα αυτό που καταπιάνεσαι. Νιώθεις πως ο χρόνος δεν σου φτάνει αναγκαζόμενος να πειθαρχήσεις στα δεδομένα. Το βράδυ συγκρατήσου και μην υπερβάλλεις.

Δίδυμε, Τοξότη, Υδροχόε και Λέοντα, η μέρα αυτή είναι πολύ εποικοδομητική για σένα, μπορείς να κινηθείς με ευελιξία, να τακτοποιήσεις θέματα με αξιοπιστία και σοβαρότητα και να νιώσεις ηθική ικανοποίηση.

Ιχθύ, Παρθένε, Ταύρε και Σκορπιέ, προετοιμάζεσαι για δράση με αργούς ρυθμούς, περισσότερο οργανώνεσαι παρά πράττεις και γενικότερα δημιουργείς με τον τρόπο σου τις κατάλληλες συνθήκες γι αυτό που θέλεις να επιτύχεις.

αναπνοές

Λίγα λόγια για την Κατερίνα Σαλωνίκη 

saloniki

Η αγάπη μου για τον γραπτό λόγο ενώθηκε με αυτή για την αστρολογία και συνέθεσαν την ασχολία μου, εργαζόμενη παράλληλα επί πολλά χρόνια όχι ως αστρολόγος.

Γράφω από το 2006 στα περιοδικά «Marie Claire»,» ΓΥΝΑΙΚΑ», «ΑΣΤΡΟΠΟΛΙΣ», «Ζωή και ζώδια». Τα τελευταία 5 χρόνια έως πρόσφατα, αρθρογραφούσα στο site astrology.gr του ομίλου DPG και τώρα αρθρογραφώ στα site «anapnoes.gr» και «astrafriends.com».

Διατηρώ το δικό μου αστρολογικό και κοινωνικό boudoir«astroboudoir.blogspot.gr», κατάγομαι από την Άνδρο που λατρεύω και είμαι η Κατερίνα Σαλωνίκη, μια ανήσυχη Ζυγός.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!