Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου, 2020

Τα διατροφικά οφέλη της Γραβιέρας Νάξου Π.Ο.Π.

Η Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π. της Ε.Α.Σ. Νάξου είναι και πεντανόστιμη και πολυβραβευμένη, ενώ έχει και πολύ μεγάλη διατροφική αξία!

Παραδείγματος χάρη, περιέχει σε μεγάλη ποσότητα βιταμίνες Aκαι βιταμίνες του συμπλέγματος Β, που είναι απαραίτητες για ένα γερό ανοσοποιητικό, νευρικό και καρδιαγγειακό σύστημα.
Επίσης, είναι πλούσια σε πρωτεΐνη υψηλής βιολογικής αξίας διότι περιέχει όλα τα απαραίτητα αμινοξέα κι ακόμη έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε ασβέστιο.
Τα οφέλη του εκλεκτότερου τυριού της ναξιώτικης τυροκομίας για τον οργανισμό μας απαριθμεί και αναλύει ο διατροφολόγος – διαιτολόγος (PhDc), Βασίλης Κατσίλας.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: Content is protected !!