Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023

Τα ζώδια στις 16/5 από την Κατερίνα Σαλωνίκη

13087672_279821202354456_1710325061432608712_n

Μην ξεχνάς πως ότι δεν οριοθετείται έχει την τάση να παραβιάζεται

Και ενώ δυσκολευόμαστε ακόμα να μπούμε σε φυσιολογικούς ρυθμούς λόγω των ανάδρομων πλανητών και ειδικά του Ερμή, θα κάνουμε υπομονή ως το τέλος αυτής της εβδομάδας, που ο Ερμής ετοιμάζεται να γυρίσει επιτέλους σε ευθεία φορά, την ίδια μέρα που πραγματοποιείται μια πολύ διφορούμενη Πανσέληνος.
Η εβδομάδα αρχίζει με τη γήινη αρμονική όψη της Σελήνης με τον Ήλιο που κορυφώνεται στις 12.20 το μεσημέρι και μας προδιαθέτει να ξεκινήσουμε με προσπάθεια ανασύστασης.
Η μέρα μας καλεί να οργανωθούμε όσο μπορούμε, με τη Σελήνη ακόμα να κινείται στην Παρθένο, γεγονός που βοηθάει τον τρόπο να ξεπεράσουμε τα άγχη και τα εμπόδια.
Η ενέργεια είναι σε υψηλά επίπεδα και αξίζει να την καταναλώσουμε για να ξεμπερδεύουμε με εκκρεμότητες πάσης φύσεως.

Ενεργητική μέρα αλλά με χαλαρούς ρυθμούς, που τονίζει την ανάγκη να εκμηδενίσουμε ότι μας παρεμποδίζει να φτάσουμε τους στόχους μας.
Εστιάζουμε λοιπόν σε μεθοδικές και πρακτικές ενέργειες και διατηρούμαστε προσηλωμένοι σε αυτό που επιδιώκουμε ενάντια στις παρεμβολές, που θα είναι συχνές και αναπόφευκτες.
Στις 8.32 το βράδυ η Σελήνη περνάει στον Ζυγό για να μας εστιάσει στις σχέσεις μας με τους άλλους. Το βράδυ αυτό σκεφτόμαστε πώς θα μπορέσουμε να φανούμε όσο πιο διπλωματικοί μπορούμε, προκειμένου να καταφέρουμε τον σκοπό μας στο διήμερο που θα ακολουθήσει.
Οι επαφές, οι συνεργασίες και οι συμμαχίες θα μπουν σε πρώτο πλάνο, σε μια περίοδο που όλοι χρειαζόμαστε να ξέρουμε σαφώς με ποιους θα πάμε και ποιους θα αφήσουμε.

Παρθένοι, Ταύροι, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, Ιχθύες και Σκορπιοί, μην αφήσετε τη μέρα αυτή να περάσει χωρίς να έχετε κάνει κινήσεις που διασφαλίζουν τα κεκτημένα σας και χωρίς να εξασφαλίσετε με κάθε τρόπο διαβεβαιώσεις για τη συνέχεια μιας συνεργασίας ή οποιασδήποτε σχέσης με τρίτους.

Ζυγοί, Λέοντες, Δίδυμοι και Υδροχόοι, Κριοί και Τοξότες, είστε έτοιμοι για μεγάλες αλλαγές και σήμερα σταθεροποιείτε τις προθέσεις και τα βήματά σας προς αυτές. Το βράδυ θα έχετε πιο σαφή εικόνα των καταστάσεων και η διάθεσή σας θα είναι στραμμένη προς τα ρετιρέ της αισιοδοξίας.

Για το Loveletters.gr που θα ανέβει σύντομα στο διαδίκτυο. Προς το παρόν μπορείτε να επισκέπτεστε τη σελίδα στο fb.

astroboudoir.blogspot.gr

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!