Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου, 2023

Ταυτόχρονος δημόσιος θηλασμός στη Νάξο και άλλα νησιά των Κυκλάδων

f388c76cb107b3d336d23591e515e5e8

Στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού, το Πανελλήνιο Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας, διοργανώνει τον 5ο Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό σε περισσότερες από 50 πόλεις της Ελλάδας!

Στη «Γιορτή» συμμετέχει και η Νάξος, όπου οι μανούλες που θέλουν να θηλάσουν δημόσια τα παιδιά τους θα συγκεντρωθούν στο Πάρκο της Έλλης την Κυριακή 2 Νοεμβρίου στις 11:00 το πρωί… Ο θηλασμός θα ξεκινήσει στις 12:00 το μεσημέρι. 

Για τις Κυκλάδες την διοργάνωση έχει αναλάβει και φέτος η ομάδα «Κυκλάδες: Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας» (https://www.facebook.com/groups/kykladesthilasmos)
και σας προσκαλεί την Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014 και ώρα προσέλευσης 11:00 π.μ.:

  • στη Σύρο, στην Αίθουσα Τέχνης «Γιάννη & Ελένης Βάτη», στη Πλατεία Μιαούλη, σε μια εκδήλωση γιορτή για τον μητρικό θηλασμό!
  • στην Κέα, Κορησσία στο Café/Snack Bar “Εν Πλω”
  • στη Μήλο, στη Παιδική Χαρά «Αδάμαντα»
  • στη Μύκονο, Παλιό Λιμάνι, στο “Blu Blu” Lounge Cafe
  • στην Πάρο, Παροικιά, Πλατεία Μ. Μαυρογένους στο café “Coffee Shop”

Σκοπός της εκδήλωσης-γιορτής του Πανελλαδικού Ταυτόχρονου Δημόσιου Θηλασμού, είναι η απενοχοποίηση του ΔΗΜΟΣΙΟΥ θηλασμού και η εξοικείωση της κοινωνίας μας με την εικόνα της θηλάζουσας μητέρας .Καθώς ο θηλασμός είναι ελεύθερος και δεν υπακούει σε ωράρια, τα μωράκια που θα θέλουν να θηλάσουν γύρω στις 12.00 θα καταμετρηθούν στον Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό που θα γίνει την ίδια ώρα σε όλες τις πόλεις!

Σκοπός της εκδήλωσης – γιορτής του Πανελλαδικού Ταυτόχρονου Δημόσιου Θηλασμού, είναι η απενοχοποίηση του Δημόσιου θηλασμού και η εξοικείωση εκ νέου της κοινωνίας μας με την εικόνα της θηλάζουσας μητέρας. Η επιθυμία των μητέρων για επιστροφή στο θηλασμό, παράλληλα με το πλήθος των δυσκολιών από εξωγενείς συνήθως παράγοντες που καλούνται να αντιμετωπίσουν, γέννησε την ανάγκη δημιουργίας τοπικών εθελοντικών υποστηρικτικών ομάδων θηλασμού.

Στις ομάδες αυτές, μητέρες από όλη την Ελλάδα (και το εξωτερικό) βοηθούν άλλες μητέρες να μάθουν την μητρική τέχνη του θηλασμού, ενημερώνονται, έρχονται σε επαφή, μοιράζονται τις αγωνίες, τις ανησυχίες και τις εμπειρίες τους, αλληλοϋποστηρίξη, παίρνουν δύναμη και κουράγιο…

Πηγή: http://www.naxosnow.gr/

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!