Τετάρτη, 7 Ιουνίου, 2023

Τεχνική Σύσκεψη για την πορεία των έργων και μελετών του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

IMG_20160322_145401 (1)

Τεχνική σύσκεψη για την πορεία των έργων και μελετών του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γεωργίου Λεονταρίτη.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κ. Μανώλης Μαργαρίτης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Τοτόμης Πρωτονοτάριος, η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Κυκλάδων κα Αδαμαντία Συμεοπούλου, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού κ. Ελευθέριος Καστρίσιος, ο Προϊστάμενος του Τμήματος Περιβάλλοντος του Δήμου Νάξου κ. Γρυλλάκης Δημήτρης, ο Προϊστάμενος του Τμήματος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Νάξου κ. Εμμανουήλ Ζουγανέλης και ο μηχανικός κ. Απόστολος Φυρογένης.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης εξετάστηκε η πορεία υλοποίησης των έργων και μελετών της ΠΕ Νάξου, στον προγραμματισμό και την χρηματοδότηση των οποίων συμμετέχει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και επιλύθηκαν τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί, προκειμένου να συνεχιστεί απρόσκοπτα η ομαλή υλοποίησή τους.

Την πλήρη ικανοποίησή του εξέφρασε αμέσως μετά το πέρας της σύσκεψης με σχετική δήλωσή του ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων. Ο κ. Μαργαρίτης ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη για την αμέριστη συμπαράστασή του στα προβλήματα του Δήμου τονίζοντας την αγαστή μεταξύ τους συνεργασία. «Με τη συνδρομή της Περιφερειακής Αρχής και των υπηρεσιακών παραγόντων της Περιφέρειας –υπογράμμισε ο κ. Μαργαρίτης- δεν μπορώ παρά να είμαι αισιόδοξος για την αναπτυξιακή προοπτική του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων».
«Ως Περιφερειακή Αρχή από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων μας έχουμε αποδείξει ότι στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τη Νάξο, η οποία έχει τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης τόσο στον πρωτογενή όσο και στον τομέα του τουρισμού» επεσήμανε ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων για να προσθέσει: «Αισθάνομαι πολύ ικανοποιημένος για την ταύτιση των θέσεων μεταξύ Περιφέρειας και Δήμου Νάξου για τα προς υλοποίηση έργα. Στη σημερινή σύσκεψη επικεντρωθήκαμε κυρίως σε έργα οδοποιίας και αποκατάστασης ζημιών από θεομηνίες. Κατά τη διάρκεια της παραμονής μας στη Νάξο, ενόψει της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου τη Δευτέρα 28 Μαρτίου, θα μας δοθεί η δυνατότητα για επαφές και με τους παραγωγικούς φορείς του νησιού προκειμένου να υπάρξει ολοκληρωμένη προσέγγιση στα θέματα της Νάξου».

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!