Η μεγάλη ώρα έφτασε. Ο νικητής του μεγάλου τελικού θα σηκώσει το βαρύτιμο τρόπαιο του Πρωταθλητή Κυκλάδων και ταυτόχρονα θα ετοιμάσει.. βαλίτσες, για την Γ’ Εθνική Κατηγορία. Όχι ένα, όχι δύο.. αλλά 5!! αθλητικά σάιτ, προετοιμάζονται πυρετωδώς για την μετάδοση της δεκαετίας!
Με δημοσιογράφους απεσταλμένους από την Αθήνα, με χρόνια εμπειρία στον χώρο του ποδοσφαίρου, με ρεπορτάζ από τους πάγκους, με πολυκάμερη κάλυψη, με όλο το παρασκήνιο μέσω της live μετάδοσης, μέσα και έξω από το γήπεδο της Ερμούπολης, αυτή η Κυριακή θα «ταξιδέψει» τους τηλεθεατές του μεγάλου τελικού, σε κάτι πρωτόγνωρο. Σε κάτι μοναδικό.
Το συνεργείο μας, μαζί με την δημοσιογραφική ομάδα είναι πανέτοιμο να χαρίσει μία απόλυτη εμπειρία τηλεθέασης, προσφέροντας πλάνα και εικόνα υψηλής ευκρίνειας!
Μάνος Χρυσός, Έλπης Φρέρης, Γιώργος Σολάρης, Μάκης Πρίντεζης, Άλεξ Γεωργαντάς, Αντώνης Σολάρης και μεγάλες φυσιογνωμίες του Ελληνικού ποδοσφαίρου στο σχόλιο, θα είναι για περίπου 5 ώρες σε σύνδεση με το γήπεδο της Ερμούπολης, μεταφέροντας τον παλμό της μεγάλης γιορτής του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου στο σπίτι σας!
Μείνετε συντονισμένοι!!