Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2020

Θ. Σουσούδης για το ύποπτο κρούσμα στο ΘΕΟΛΟΓΟΣ Π.: «Αυτο-απομόνωση για προληπτικούς λόγους»

Με αφορμή την εκδήλωση πυρετού χθες, σε πλήρωμα επιβατηγού πλοίου του οχηματαγωγού «ΘΕΟΛΟΓΟΣ», θα ήθελα να εκφράσω κάποιες σκέψεις και ανησυχίες.

1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στον Καπετάνιο και στην Εταιρεία, που αμέσως έκαναν γνωστό το θέμα.

2. Το μέλος του πληρώματος οδεύει προς περαιτέρω εξετάσεις και συνεπώς σε λίγο χρονικό διάστημα θα γνωρίζουμε συγκεκριμένα, για λήψεις αποφάσεων.

3. Θεωρώ πως όλα τα μέλη του πληρώματος αλλά και των επιβατών θα πρέπει να αυτοαπομωνοθούν για προληπτικούς λόγους, προκειμένου να μη διακινδυνέψει η υγεία τόσο η δική τους όσο και των γύρω τους, στη περίπτωση βέβαια που βγει θετικό το δείγμα.

Επίσης και καθαρά για ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ

4. Είμαι υποχρεωμένος να επιστήσω την προσοχή, μέχρι να μάθουμε το αποτέλεσμα, σε όλους όσοι το τελευταίο διάστημα (έως 14 μέρες), ταξίδεψαν ή ήρθαν σε επαφή με άτομα που ταξίδεψαν με το πλοίο, να ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ σπίτι τους και να ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ και όλους εκείνους με τους οποίους ήρθαν σε επαφή. Το διάστημα αυτό δηλαδή από 10 έως14 μέρες είναι, γιατί τόσο είναι το διάστημα που μπορεί ένας ασυμπτωματικός φορέας να εκδηλώσει συμπτώματα, όπως ο πυρετός που εκδηλώθηκε χθές σε μέλος του πληρώματος.

Όλα τα παραπάνω στη περίπτωση και μόνο που το περιστατικό αποβεί θετικό στον corona virus. Ας ευχηθούμε να είναι μια συνηθισμένη ίωση και να «λυθεί ο συναγερμός».

Εμείς συνεχίζουμε να ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ γιατί αντιλαμβάνεται κάποιος απο τα παραπάνω πόσο ανοίγει η ψαλίδα από ένα και μόνο περιστατικό.

Θεοδόσης Σουούδης

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: Content is protected !!