Κυριακή, 23 Ιανουαρίου, 2022

Θα χωρίσεις; Η επιστήμη σου δείχνει 8 περίεργα προειδοποιητικά σημάδια

57c74625d245cfb26c7d2ec34e8e26f1

Σύμφωνα με τους ειδικούς υπάρχουν πολλές συμπεριφορές μέσα σε μια σχέση που δείχνουν ότι δεν έχετε μέλλον μαζί. Κάποιες είναι αρκετά εμφανείς, όπως η απιστία, και κάποιες άλλες είναι περισσότερο ‘ύπουλες’, όπως οι διαφωνίες για τα οικονομικά.

Το 1/3 των γάμων καταλήγει σε διαζύγιο, σύμφωνα με τις έρευνες, για αυτό όσο περίεργα κι αν είναι τα προειδοποιητικά σημάδια, δεν πρέπει να τα αγνοούμε. Το δικηγορικό γραφείο McKinley κατέγραψε τους 8 πιο περίεργους λόγους που ένα ζευγάρι μπορεί να χωρίσει που όσο αστείοι κι αν είναι από ότι φαίνεται …ισχύουν:

1.To διαδικτυακό φλερτ: Το 54% των αντρών δεν θεωρεί ότι το φλερτ μέσω των social media είναι απιστία, αλλά οι γυναίκες έχουν αντίθετη άποψη.

2.Μια ακριβή δεξίωση γάμου: Ένα διαζύγιο μπορεί να κοστίσει όσο μια δεξίωση γάμου! Σύμφωνα με τους ειδικούς, τα ζευγάρια που ξοδεύουν όλα τα χρήματά τους για την δεξίωση του γάμου, ξεκινούν τον έγγαμο βίο τους με οικονομικά προβλήματα.

3.Η μόρφωση: Σύμφωνα με τους επιστήμονες, τα ζευγάρια που δεν έχουν πανεπιστημιακή μόρφωση είναι πιο πιθανό να χωρίσουν. Αυτό βασίζεται, βέβαια, στην λογική ότι ένα πτυχίο σου χαρίζει και μια καλή δουλειά και περισσότερα λεφτά, κάτι που στην χώρα μας δεν ισχύει πάντα.

4.Οι ώρες που… περιμένεις το λεωφορείο: Εάν κάνεις καθημερινά περισσότερα από 45 λεπτά για να φτάσεις από το σπίτι στη δουλειά κι από τη δουλειά στο σπίτι, τότε σύμφωνα με μια έρευνα που έγινε το 2013 μπορεί να ανήκεις στο 14% των περιπτώσεων που πήραν διαζύγιο εξαιτίας του άγχους που προκαλούν οι … μετακινήσεις!

5.Έχεις κόρη; Μια έρευνα που έγινε το 2010 ανακάλυψε ότι οι γιοι ενώνουν τις οικογένειες, ενώ οι κόρες… κάνουν πιο εύκολη την απόφαση για διαζύγιο ειδικά εκ μέρους των μαμάδων! Γιατί; Οι μαμάδες θέλουν να δώσουν το καλό παράδειγμα στις κόρες τους και το πετυχαίνουν όταν φεύγουν από μια σχέση που δεν τις ικανοποιεί!

6.Είσαι συνέχεια online: Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, το internet μπορεί να δημιουργήσει πολλούς καυγάδες. Η φωτογραφία στην οποία έκανε Like, τα αθλητικά sites που δεν σας αφήνουν να ανταλλάξετε μια κουβέντα και τα μηνύματα που δέχεται από θαυμάστριες, δεν είναι και λίγα!

7.Η σχέση με διαφορά… ηλικίας: Οι έρευνες έχουν δείξει ότι όσο πιο μικρή είναι η διαφορά ηλικίας τόσο λιγότερες είναι και οι πιθανότητες να χωρίσεις. Τα ζευγάρια, μάλιστα, που έχουν πάνω από 5 χρόνια διαφορά είναι πιο κοντά στο διαζύγιο!

8.Οι δουλειές του σπιτιού: Κάποτε όλα τα έκαναν οι γυναίκες, ενώ σήμερα μοιραζόμαστε τις δουλειές του σπιτιού. Σωστά; Σύμφωνα με τους ειδικούς και οι δύο πρέπει να ασχολείστε με το νοικοκυριό, διαφορετικά έχετε περισσότερες πιθανότητες να χωρίσετε.

Πηγη: http://joytv.gr

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!