Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, 2023

Θετική εξέλιξη για το δρόμο πυρασφάλειας Συνετίου

Ιδιαίτερα θετική εξέλιξη έλαβε το ζήτημα της διάνοιξης δρόμου πυρασφάλειας στο Συνετί ύστερα από την επίμονη προσπάθεια του Αντιναύαρχου Ν. Καλλιβρούση που βρήκε αντίκρισμα από τις ανεξάρτητές αρχές και τις δημόσιες υπηρεσίες.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ 7/6/21

 

  • Στις 14 Μαΐου 2021 ο Δήμος Άνδρου Έστειλε Έγγραφο με Α.Π. 5099, Προς τους Ιδιοκτήτες των Αγροτεμαχίων από τα οποία θα Διέλθει ο Δρόμος Πυρασφάλειας «Αντρέα – Φιρόγια» στο Συνετί, Ζητώντας τους την Σύμφωνη Γνώμη για την Παραχώρηση Τμημάτων από τα Αγροκτήματά τους!!!
  • Όλοι Εμείς που επί Εικοσιοκτώ Ολόκληρα Χρόνια Αγωνιζόμαστε για την Διάνοιξη του Δρόμου Πυροπροστασίας του Συνετί, ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΩΣ ΘΕΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΝ «ΓΡΑΠΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ» του Δήμου Άνδρου με τους Ιδιοκτήτες των Αγροτεμαχίων, ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ «ΕΝΑ ΧΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΟΧΗΣ» ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ Να Αναληφθούν και Δρομολογηθούν οι Περαιτέρω Ενέργειες που Απαιτούνται για την Διάνοιξη του Δρόμου Πυροπροστασίας!!!
  • Θα Συνεχίσουμε να Παρακολουθούμε με Υπομονή, Μεθοδικότητα και Ψυχραιμία το Θέμα της «Επικοινωνίας» και Ειδικότερα τις «Περαιτέρω Ενέργειες» της Δημοτικής Αρχής Άνδρου για την Εκτέλεση του Έργου της Διάνοιξης του Δρόμου Πυρασφάλειας στο Συνετί!!!

Αντιναύαρχος ε.α. Ν. Καλλιβρούσης Π.Ν.


 

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!