Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023

Τη Δευτέρα στη Βουλή το νομοσχέδιο για τα «κόκκινα» δάνεια

olomeleia745216

Τη Δευτέρα αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή το νομοσχέδιο για τα «κόκκινα» δάνεια. 

Ο ιδιος ο απερχόμενος υπουργός Ανάπτυξης δήλωσε πριν από λίγο εξερχόμενος τουΜεγάρου Μαξίμου πως τη ρύθμιση θα τη φέρει ο ίδιος στη Βουλή. 

Ο νέος υπουργός Άμυνας, σε συνομιλία με δημοσιογράφους μετά το τέλος της συνάντησης ανέφερε ότι εκείνος θα φέρει στη Βουλή τη Δευτέρα τη ρύθμιση για τα «κόκκινα» δάνεια και μετά το απόγευμα θα γίνει η ορκωμοσία του στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ο «καυτός» φάκελος με τις ρυθμίσεις που περιμένουν από το καλοκαίρι περίπου 170.000 επιχειρηματίες φάνηκε να «κλείνει» μετά και τις τελευταίες σημερινές παρεμβάσεις για ένταξη των «κόκκινων» δανείων της Αγροτικής και των δανείων με εγγύηση του Ελληνικού δημοσίου.

Παρά τις πληροφορίες, από το υπουργείο, που αναφέρουν ότι το νομοθέτημα είναι καθ’ όλα έτοιμο από τον απερχόμενο υπουργό Νίκο Δένδια, εν τούτοις, η διαπραγμάτευση με την τρόικα αλλά και με το υπουργείο Οικονομίας δεν έχει ολοκληρωθεί, ενώ ακόμη και σήμερα φτάνουν στο υπουργικό γραφείο θέσεις από τον επιχειρηματικό κόσμο για να γίνουν βελτιώσεις στα όσα προβλέπει το σχέδιο νόμου.

Πηγή: http://newpost.gr/post

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!