Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου, 2022

Τη δικιά τους Ένωση αποκτούν οι στρατιωτικοί της Ρόδου

IMG_0820

Το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου η υπο ίδρυση Ενωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου κ” Μικρονήσων διοργάνωσε την πρώτη της ενημερωτική εκδηλωση. Η συμμετοχή των στρατιωτικών, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της προσωρινής διοικούσας επιτροπής, ήταν πέραν της αναμενόμενης,γεγονός που αποδεικνύει την ανάγκη ύπαρξης του σωματείου. Η διοικούσα επιτροπή ανέλυσε το καταστατικό του σωματείου και ιδίως το σκοπό και τα μεσα λειτουργίας του. Ο νομικός σύμβουλος της ένωσης, κ” Βασίλειος Καβουριού, ανέπτυξε τα νομικά επιχειρήματα και τη νομική βάση ίδρυσης του σωματείου και κάνοντας ένα βήμα παραπάνω τη νομική αναγκαιότητα ύπαρξή της.

IMG_0819

 Της παρουσίασης ακολούθησε ενδιαφέρουσα συζήτηση κατά την οποία οι παρευρισκόμενοι στρατιωτικοί κατέθεσαν και ρώτησαν για τρέχοντα μείζονα προβλήματα, εν γένει των στρατιωτικών και των οικογενειών τους, τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών που παρευρέθηκε και απάντησε σε όλα τα ερωτήματα.

IMG_0818

Αυτό που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση είναι η μεγάλη συμμετοχή υπογραφών των ιδρυτικών μελών της Ένωσης, η οποία, κατά το νομικό σύμβουλο, δεν έχει συμβεί σε κανένα σωματείο ιδιωτικού δικαίου.

IMG_0817

Η εκδήλωση αποτύπωσε τους καλύτερους οιωνούς και οι παρευρισκόμενοι υποσχέθηκαν τη δυναμικότητα και συλλογικότητα  της Ένωσης, την ανάπτυξη της και την εντός του οριοθετημένου στρατιωτικού διοικητικού πλαισίου ανάδειξης των προβλημάτων και επίλυσης τους, που αφορούν στους στρατιωτικούς που υπηρετούν στις Μονάδες που εδρεύουν στα διοικητικά όρια της Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου κ” Μικρονήσων.

IMG_0816

 

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!