Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου, 2020

Τηλεδιάσκεψη Μητρώου Πολιτικών Στελεχών ΝΔ Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Η ανανέωση του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, μέσω του Μητρώου Πολιτικών Στελεχών είναι πλέον γεγονός και η Γραμματεία Οργανωτικού του Κόμματος, πέραν του Τομέα Πολιτικής Υποστήριξης που έχει συστήσει, έχει προχωρήσει στον ορισμό Συντονιστών σε όλες τις Περιφέρειες.

Τη Μ. Δευτέρα, 13 Απριλίου έλαβε χώρα η 1η τηλεδιάσκεψη των Μελών του Μητρώου Πολιτικών Στελεχών με τη Γενική Συντονίστρια Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου (Κυκλάδες και Δωδεκάνησα), Ελένη Μαυρόγαλου από την Πάτμο (Μέλος του Μητρώου – Πολιτευτής της Ν.Δ. στα Δωδεκάνησα). Τα παρόντα μέλη, Ιφιγένεια Χατζηγεωργίου, Ανδρεάς Παγώνης, Ευστάθιος Πολυκρέτης, Μάνος Σκοπελίτης και Νικόλαος Σιδερής εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την επαναδραστηριοποίηση του Μητρώου και δήλωσαν το παρών στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει η Κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, στην πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση που βιώνουμε, αλλά και στην επόμενη μέρα που απαιτεί να είμαστε όλοι ενωμένοι.

Η κ. Ελένη Μαυρόγαλου επεσήμανε ότι το Μητρώο αποτελεί προσωπικό στοίχημα του Προέδρου και Πρωθυπουργού, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, καθώς όπως ο ίδιος έχει δηλώσει απαιτείται ανανέωση στελεχών σε όλα τα επίπεδα (όχι μόνον σε στελέχωση ψηφοδελτίων, κομματικών οργάνων κ.λπ.) αλλά και σε ιδέες, προτάσεις κάθε τοπικής κοινωνίας που θα έχει διασύνδεση με το κόμμα και τους εκλεγμένους εκπροσώπους του σε όλα τα επίπεδα.

Η δεύτερη συνεδρίαση, με τη συμμετοχή και της κ. Ρεβέκκας Πιτσίκα, Υπεύθυνης του Μητρώου Πολιτικών Στελεχών, ορίσθηκε για  την επόμενη Πέμπτη 23 Απριλίου και ώρα 7 μ.μ. μέσω τηλεδιάσκεψης.

 

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!