Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου, 2023

Την Αμοργό επισκέφθηκε χθες κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ

1217_KATAPOLA
Την Πέμπτη 30/10 επισκέφθηκε την Αμοργό κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ, που έκανε περιοδεία στη Χώρα, είχε συνάντηση με το δήμαρχο, Νίκο Φωστιέρη και συμμετείχε σε ανοιχτή εκδήλωση-συζήτηση στον Όρμο της Αιγιάλης με θέμα το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και τα τοπικά προβλήματα.
Το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ, απαρτιζόταν από το Νίκο Μανιό, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και οργανωτικό υπεύθυνο Κυκλάδων, την Κατερίνα Κουτσογιαννάκη, μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Κυκλάδων και το συντονιστή της Οργάνωσης Μελών Αμοργού Παναγιώτη Ψυχογιό.

Το πρωί της Πέμπτης 30/10, έγινε περιοδεία στη Χώρα, όπου τα μέλη του κλιμακίου συνομίλησαν με κατοίκους και τους εργαζόμενους στο Δήμο Αμοργού.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας, πραγματοποιήθηκε στα Κατάπολα συνάντηση με τον  Δήμαρχο Αμοργού Νικόλαο Φωστιέρη, όπου συζητήθηκαν τρέχοντα τοπικά προβλήματα.

Το πρόγραμμα της περιοδείας ολοκληρώθηκε με την ανοιχτή εκδήλωση-συζήτηση με θέμα το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, την πολιτική συγκυρία και τα τοπικά οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα, που διοργάνωσε, στον Όρμο της Αιγιάλης, η Οργάνωση Μελών  του ΣΥΡΙΖΑ στην Αμοργό.  

 

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!