Τετάρτη, 10 Αυγούστου, 2022

Τήνος: Προβλήματα στην αποκομιδή απορριμμάτων

43544864e9d95654416d8be4d519c0b7_XL

Λόγω της διαμορφωθείσης κατάστασης της χώρας, έχουν προκύψει δυσκολίες στις συναλλαγές του Δήμου με τους προμηθευτές, κάτι το οποίο μας οδηγεί στην ανάγκη ενημέρωσης των κατοίκων για την πορεία εξέλιξης των παροχών υπηρεσιών μας προς εσάς και εν συνεχεία στους επισκέπτες του νησιού μας.

Αυτή τη στιγμή, το σημαντικότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε είναι η λειτουργία του δεματοποιητή απορριμμάτων που βρίσκεται τοποθετημένος στην περιοχή Κοσίνι της Τοπικής Κοινότητας Αγάπης, ο οποίος γίνεται καθημερινά δέκτης του συνόλου των απορριμμάτων του νησιού.

Στα πλαίσια λειτουργίας του, μεταξύ άλλων, απαιτείται και η προμήθεια συγκεκριμένων ειδών (σύρματα δεματοποίησης & μεμβράνες περιτύλιξης). Οι διαδικασίες για την εν λόγω προμήθεια έχουν ξεκινήσει από το Δήμο, με διαγωνιστικές διαδικασίες από τον Φεβρουάριο του 2015. Δυστυχώς αντιμετωπίζουμε πλήθος ενστάσεων από συμμετέχοντες οι οποίες οδηγούν στην μέχρι σήμερα καθυστέρηση τους.

Για το λόγο αυτό σε συνδυασμό με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν το σύνολο των Δήμων ανά την Ελλάδα στις συναλλαγές με τους προμηθευτές (ζητάνε την πληρωμή τους σε μετρητά κάτι το οποίο οι υπηρεσίες του Δήμου δεν νομιμοποιούνται να εφαρμόσουν σε συνδυασμό με την αναστολή λειτουργίας τους),βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι ο Δήμος θα προβεί στην μείωση των δρομολογίων αποκομιδής απορριμμάτων.

Ζητώντας την κατανόησή σας και την συμμετοχή σας για την αντιμετώπιση των δυσκολιών που αντιμετωπίζουμε, παρακαλούμε όπως περιορίσετε στο μέτρο των δυνατοτήτων σας τα απορρίμματα σας, συμβάλλοντας κατά αυτόν τον τρόπο στην διαφύλαξη της δημόσιας υγείας.

Ο Δήμος θα προβεί σε νεώτερη ανακοίνωση, ευελπιστώντας στην ομαλοποίηση της κατάστασης, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για τη διευθέτησή της. 

Πηγή: http://www.cyclades24.gr

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!