Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου, 2022

To Bell’Europa «υμνεί» τις Μικρές Κυκλάδες και το Αιγαίο

BellEuropa1

Ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί στην Ιταλία το πολυσέλιδο αφιέρωμα για τις Μικρές Κυκλάδες που φιλοξενεί το κορυφαίο ταξιδιωτικό Ιταλικό περιοδικό Bell’Europa σε πρόσφατο τεύχος.

Μέσα σε 9 σελίδες, ο καθιερωμένος ταξιδιωτικός τίτλος που κυκλοφορεί στην Ιταλία από το 1986 «ταξιδεύει» τους δεκάδες χιλιάδες αναγνώστες του στα γραφικά σοκάκια των νησιών, τις μοναδικές γεύσεις, τους γνήσιους και καλόκαρδους κατοίκους και τις μαγευτικές παραλίες τους. Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στις ειδικές μορφές τουρισμού που προσφέρουν οι προορισμοί με έμφαση στον περιπατητικό και το θαλάσσιο τουρισμό. «Οι Μικρές Κυκλάδες είναι οι βασίλισσες της εναλλακτικής κομψότητας»! δηλώνουν εντυπωσιασμένοι η δημιουργοί  του αφιερώματος.

Η ελκυστική γραφή του ταξιδιωτικού άρθρου σε συνδυασμό με το άρτιο φωτογραφικό υλικό συνθέτουν το μοναδικό αποτέλεσμα που προκλήθηκε έπειτα από προγραμματισμένη δημοσιογραφική επίσκεψη τον Ιούνιο του 2018 και η οποία  διοργανώθηκε με  πρωτοβουλία του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων με τη βοήθεια ειδικών και την καταλυτική συμβολή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.  «Το αφιέρωμα εντάσσεται στην ευρύτερη στρατηγική του Δήμου για  την προβολή σε ταξιδιώτες με ειδικά ενδιαφέροντα.  Τα μικρά νησιά μας σε συνδυασμό με τη διαχρονική γοητεία που ασκεί το Αιγαίο, είναι πηγή δύναμης και ζωής. Είναι, καθήκον και προτεραιότητα μας να τα προστατεύουμε και να τα αναδεικνύουμε σε κάθε ευκαιρία», τόνισε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Δημήτρης Λιανός σχετικά με την σημαντική  δράση προβολής που εκτιμάται πως θα προσεγγίσει πάνω από 200.000  Ιταλούς ταξιδιώτες.

 

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!