Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου, 2023

Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην Άνδρο

unnamed (12)

Μετά από πρόσκληση της «Λέσχης Ανδρίων» η Κοινωνική Λειτουργός και Συντονίστρια Γραμμών SOS του «Χαμόγελου του Παιδιού«, κυρία Σία Κακαρούμπα, ήρθε στην Άνδρο να ενημερώσει την ανδριακή κοινωνία για τις Δράσεις και τις Υπηρεσίες για την Κακοποίηση και την Εξαφάνιση Παιδιών.

unnamed (10)

Το πρωί του Σαββάτου 14 Δεκεμβρίου 2019 οργανώθηκε συνάντηση στο χώρο της «Λέσχης Ανδρίων» με την τοπική αυτοδιοίκηση και τα σώματα ασφαλείας της Άνδρου, όπου έγινε ενημέρωση και συζήτηση για το έργο του «Χαμόγελου του Παιδιού«, τους τρόπους δράσεις και τις δυνατότητες συνεργασίας μεταξύ των τοπικών αυτοδιοικήσεων, των σωμάτων ασφαλείας και του «Χαμόγελου του Παιδιού«. Παρόντες ήταν ο Διοικητής Πυροσβεστικής Άνδρουκ. Παπαϊωάννου, ο Διοικητής της Αστυνομίας Άνδρουκ. Μάινας, ο Διοικητής του Αστυνομικού Σταθμού Γαυρίουκ. Λάβδας, ο Λιμενάρχης Άνδρουκ. Κραψίτης, ο Έπαρχος Άνδρουκ. Λάσκαρης, και αργότερα έγινε ενημέρωση και στο Δήμαρχο Άνδρουκ. Λοτσάρη. Στους παρεβρισκόμενους δόθηκε φάκελος ενημέρωσης και διαδικασίες αντιμετώπισης συμβάντων.

unnamed (11)

Το απόγευμα του Σαββάτου 14 Δεκεμβρίου 2019 έγινε παρουσίαση στο κοινό της Άνδρου για το έργο και τις δράσεις του «Χαμόγελου του Παιδιού» που συνεχίστηκε με ερωτήσεις και συζήτηση επί διαφόρων σχετικών θεμάτων. Μεταξύ των παρεβρισκομένων ήταν ο Δήμαρχος Άνδρουκ. Λοτσάρης και ο Αντιδήμαρχος Άνδρουκ. Γιαννίσης.

Την πρωί της Κυριακής 15 Δεκεμβρίου 2019, η κυρία Σία Κακαρούμπα συμμετείχε στον στολισμό του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου της «Λέσχης Ανδρίων» όπου συζήτησε με γονείς και παιδιά και έβαλε το στολίδι του «Χαμόγελου του Παιδιού» στο Δέντρο της Λέσχης Ανδρίων.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!