Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου, 2023

Το χρονοδιάγραμμα των τοποθετήσεων από το Δ. Άνδρου: Την Παρασκευή η ανάρτηση των οριστικών πινάκων για το Πρόγραμμα Κοινωφελούς εργασίας

PicMonkey Collage

Στην τελική ευθεία μπαίνει το πρόγραμμα Πρόγραμμα Κοινωφελούς εργασίας, αφού την ερχόμενη Παρασκευή θα αναρτηθούν οι οριστικοί πίνακες στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ. Ο Δήμος Άνδρου συμμετέχει στο πρόγραμμα έχοντας λάβει συνολικά 19 θέσεις, ενώ οι ωφελούμενοι σύμφωνα με το σχετικό χρονοδιάγραμμα θα τοποθετηθούν εντός προθεσμίας 30 ημερών.

Οι ειδικότητες
Οι οκτάμηνες συμβάσεις πρόκειται να δώσουν μία ανάσα στο Δήμο Άνδρου αφού οι περισσότερες ειδικότητες αφορούν υποστελεχωμένες υπηρεσίες. Αναλυτικότερα οι προβλεπόμενες θέσεις είναι οι εξής:
-ΔΥΟ ΒΟΗΘΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ (ΥΕ)
-ΕΝΑΣ ΒΟΗΘΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ (ΥΕ)
-ΔΥΟ ΟΔΗΓΟΥΣ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Γ’ (ΔΕ)
-ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΒΟΗΘΗΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ (ΥΕ)
-ΕΝΑΣ ΒΟΗΘΟΣ ΒΡΕΦΟΚΟΜΟΥ (ΔΕ)
-ΤΡΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ(ΔΕ)
-ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ (ΤΕ)
-ΠΕΝΤΕ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ (Ολοήμερα σχολεία) (ΔΕ)
Η ανακοίνωση του Δήμου Άνδρου

Την Παρασκευή 24/3/2017, μετά το μεσημέρι, αναμένεται η ανάρτηση των οριστικών Πινάκων στο site του ΟΑΕΔ, για τις 24.451 θέσεις κοινωφελούς εργασίας πλήρους απασχόλησης στους 274 δήμους και θα ακολουθήσει η διαδικασία της τοποθέτησης των υπαλλήλων στους δήμους με την υπογραφή οκτάμηνων συμβάσεων.
Ο Δήμος Άνδρου συμμετέχει με 19 θέσεις.
Οι αρμόδιοι υπάλληλοι των ΚΠΑ2 (Κεντρικός ΟΑΕΔ), όπου είναι εγγεγραμμένοι οι άνεργοι, καλούν τους ωφελούμενους, που έχουν επιλεγεί προς τοποθέτηση, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών, με κάθε πρόσφορο μέσο.
Οι άνεργοι θα προσέρχονται, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την ενημέρωσή τους, στον ΟΑΕΔ στη Χώρα Άνδρου και θα παραλαμβάνουν συστατικό σημείωμα, που εκτός από τα στοιχεία του ωφελούμενου, αναφέρει ρητά ότι: «Η υπόδειξη του ωφελούμενου γίνεται στο ̟πλαίσιο της Δράσης: «ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΜΕΣΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ 2014-2020, που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και το Ελληνικό ∆ημόσιο, εκτός των περιπτώσεων του Κεφαλαίου 1.2.ΙΙ που χρηματοδοτείται από τον Κρατικό Προϋπολογισμό».
Ακολούθως, θα προσέλθουν στο Δημαρχείο Άνδρου (Επιβλέποντα Φορέα Δήμο Άνδρου), στον οποίο θα απασχοληθούν, εντός ̟πέντε (5) εργάσιμων ημερών.
Τέλος, ο Επιβλέπων Φορέας Δήμος Άνδρου, υποχρεούται να προβεί στην ηλεκτρονική αναγγελία τοποθέτησης, εντός ̟προθεσμίας τριάντα (30) ημερολογιακών ημερών. Μετά την πάροδο αυτών δεν είναι δυνατή η τοποθέτηση των ωφελουμένων.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!