Παρασκευή, 9 Ιουνίου, 2023

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων παρουσιάζει στην Άνδρο την πλατφόρμα E-booking

ONLINE

«Ebooking: Αξιοποίησε την ανανεωμένη πλατφόρμα  του Επιμελητηρίου Κυκλάδων & ανάπτυξε την επιχείρησή σου»

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων, συνεχίζοντας να επενδύει σε θέματα σύγχρονης τεχνολογίας, καλεί τις τουριστικές επιχειρήσεις φιλοξενίας των Κυκλάδων σε ενημερωτική συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί

 

Τετάρτη 18 Μαΐου στις 19:00 στη Σύρο

με απευθείας διασύνδεση με τα γραφεία του στα νησιά

Άνδρο, Μήλο, Μύκονο, Νάξο, Πάρο, Σαντορίνη & Τήνο

Τα θέματα που θα παρουσιαστούν:

  • Η ανανεωμένη Τουριστική Πύλη του Επιμελητηρίου www.e-κyklades.gr

Το νέο Τουριστικό Πόρταλ του Επιμελητηρίου αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη πύλη των Κυκλάδων προσφέροντας νέο εμπλουτισμένο και πολυγλωσσικό περιεχόμενο (8 γλώσσες). Τα 14.000 και πλέον σημεία τουριστικού και ειδικού ενδιαφέροντος 22 κατηγοριών δίνουν στον επισκέπτη τη συνολική εικόνα και κάθε πληροφορία που αναζητά για τα 24 νησιά των Κυκλάδων

  • Παρουσίαση στατιστικών στοιχείων επισκεψιμότητας

Παρουσίαση των στατιστικών στοιχείων του 2015 και του 2016 που δείχνουν την συνεχή και αυξανόμενη επισκεψιμότητα. Το 2015, το e-kyklades.gr δέχτηκε περίπου 500.000 επισκέπτες με 2.653.000 προβολές ενώ τους πρώτους μήνες του 2016 έχει ήδη υπερδιπλασιαστεί.

Η Πύλη του Επιμελητηρίου αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο Δωρεάν προβολής για τις τοπικές επιχειρήσεις συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην εξωστρέφεια των Κυκλάδων.

  • Παρουσίαση των ανανεωμένων υπηρεσιών ηλεκτρονικών κρατήσεων

Η ανανεωμένη, σύγχρονη εφαρμογή Ηλεκτρονικών κρατήσεων του e-kyklades.gr (BookOnCloud), με νέα αισθητική υποδέχεται τον χρήστη σε ένα φιλικότερο και απλούστερο περιβάλλον. Οι κρατήσεις είναι πλέον δυνατό να ολοκληρωθούν και μέσα από το καινοτόμο για τα ελληνικά δεδομένα «σύστημα διαπραγμάτευσης».

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων διαθέτει δωρεάν για το 2016 την υπηρεσία ebooking σε όλα του τα μέλη. Από το 2017 η χρέωση της υπηρεσίας θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική και θα γίνεται ανάλογα με την χρήση της.

Εισηγητές:

  • Γιάννης Ρούσσος, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Κυκλάδων
  • Βασίλης Χρηστίδης & Παύλος Μεγαλοβασίλης, ειδικοί ηλεκτρονικών κρατήσεων και υπηρεσιών e-booking
  • Παναγιώτης Θεοδωράκης, υπεύθυνος Διαδικτυακής Πύλης του Επιμελητηρίου Κυκλάδων www.e-kyklades.gr

Αμέσως μετά την εκδήλωση, θα γίνει καταγραφή ενδιαφέροντος για εκπαίδευση στο ανανεωμένο σύστημα κρατήσεων βάσει σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Επιμελητήριο Κυκλάδων στη Σύρο στο τηλέφωνο 22810 82346 ( κ. Παναγιώτης Θεοδωράκης)

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!