Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων επισκέφθηκαν οι εκπρόσωποι του ΚΙΝ.ΑΛ., κ.κ. Κεγκέρογλου και Κατρίνης

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων επισκέφθηκαν τη Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020 ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής, Βασίλης Κεγκέρογλου, και ο Υπεύθυνος του Κοινοβουλευτικού Τομέα Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Μιχάλης Κατρίνης. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν μέλη της Διοικητικής Επιτροπής και στελέχη του Επιμελητηρίου Κυκλάδων.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης παρουσιάστηκαν οι βασικοί άξονες των υπηρεσιών και των δράσεων του Επιμελητηρίου Κυκλάδων και έγινε ιδιαίτερη αναφορά στο σύγχρονο σύστημα τηλεδιάσκεψης του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, με το οποίο κατάφερε να ανταποκριθεί με άμεσο τρόπο στις ανάγκες των επιχειρήσεων-μελών του για άμεση εκπαίδευση στις νέες συνθήκες που προκάλεσε η πανδημία. Επίσης, έγινε σύντομη παρουσίαση του έργου για τη δημιουργία «Cluster για τα Κυκλαδικά προϊόντα του τομέα της αγροδιατροφής και της γαστρονομίας».

Οι εκπρόσωποι του ΚΙΝΑΛ, κ.κ. Κεγκέρογλου και Κατρίνης, εξήραν τη σπουδαιότητα του εκσυχρονισμένου συστήματος τηλεδιάσκεψης κυρίως για την άμεση διάχυση της πληροφορίας, καθώς και το έργο του cluster για τη σπουδαιότητά του στην ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα. Τέλος, ζήτησαν και ενημερώθηκαν από τα στελέχη του Επιμελητηρίου για τα προβλήματα που απασχολούν τις επιχειρήσεις των Κυκλάδων και ειδικότερα τον κρίσιμο τομέα του Τουρισμού στις νέες συνθήκες που έχει δημιουργήσει η πανδημία του κορωναϊού.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!