Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023

Το Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη κ.κ. Δωροθεου Β΄

seb-syrou-dwrotheos

Την Τετάρτη, 23 Μαρτίου, προσκεκλημένος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου, θα μεταβεί στην Καλαμάτα και θα συμμετάσχει στη δοξολογική Δέηση επί τη αναμνήσει ιστορικών γεγονότων της περιοχής, και το βράδυ θα επιστρέψει στην Αθήνα.
Την Πέμπτη, 24 Μαρτίου, θα πλεύσει στην ιερά νήσο Τήνο, και το απόγευμα θα προστεί του Πανηγυρικού Εσπερινού στον Πανίερο Ναό της Ευαγγελιστρίας, επί τη μεγάλη Θεομητορική εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.
Την Παρασκευή, 25 Μαρτίου, θα ιερουργήσει στον Πανίερο Ναό της Ευαγγελιστρίας και θα προστεί της λιτανείας της Θαυματουργού Εικόνος της Μεγαλόχαρης.
Το απόγευμα, θα επιστρέψει στην Ερμούπολη και το εσπέρας θα τελέσει την Ακολουθία της Β” Στάσεως των Χαιρετισμών προς την Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στον οποίο φυλάσσεται η ομώνυμη περίπυστη εικόνα του Δομήνικου Θεοτοκόπουλου.
Τό Σάββατο, 26 Μαρτίου, το πρωί, θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό της Αναστάσεως του Σωτήρος και θα τελέσει χειροτονία Πρεσβυτέρου.
Το μεσημέρι, θα μεταβεί στη Μύκονο, όπου το απόγευμα θα παραστεί σε πνευματική και πολιτιστική Εκδήλωση, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δήμου Μυκόνου, για τη συμπλήρωση 400 χρόνων από την ίδρυση του «ΚΟΙΝΟΥ ΤΩΝ ΜΥΚΟΝΙΩΝ», αντίγραφο της τριμερούς σφραγίδος του οποίου, με εικόνα της Θεοτόκου Βρεφοκρατούσης, φυλάσσεται ως Αρχιερατικό Εγκόλπιο στο Παστοφόριο της Ιεράς Μητροπόλεως.
Την Κυριακή, Β” Νηστειών, 27 Μαρτίου, το πρωί, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β” θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό της Παναχράντου στη Μύκονο.

Επισημαίνουμε ότι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης δεν θα ιερουργήσει στη Μονή Παναχράνου, όπως λάθος γράψαμε το πρωί αλλά στον Ιερό Ναό της Παναχράντου στη Μύκονο. 

Πηγή: Ιερά Μητρόπολη

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!